TSS Thy Destek Hizmetleri A.Ş. TSS Temizlik İlanı

admin

Admin
Moderatör
Thy Destek Hizmetleri A.Ş TSS işkur üzerinden temizlik işçisi iş ilanı yayınladı. İlana işkur sitesine giriş yaparak başvuru yapabilirsiniz.

20231002 162427 0000

TSS Temizlik işçisi, herhangi bir işyerinin, kurumun veya evin temizliğini ve düzenini sağlamakla görevli kişidir. TSS Temizlik işçilerinin görevleri, çalıştığı alanın büyüklüğüne ve özelliklerine göre değişiklik gösterebilir. Ancak genel olarak temizlik işçilerinin görevleri şunlardır:
  • Toz alma, süpürme, silme gibi işlemleri yaparak yüzeyleri temizlemek
  • Tuvaletleri, lavaboları ve diğer lavaboları temizlemek
  • Camları silmek
  • Çöpleri toplamak ve ayrıştırmak
  • Zeminleri cilalamak veya parlatmak
  • Mobilyaları ve diğer eşyaları temizlemek
  • İşyerinde kullanılan makine ve ekipmanları temizlemek
TSS Temizlik işçileri, genellikle gündelik işlerde çalışırlar. Ancak bazı durumlarda, haftanın belirli günlerinde veya belirli saatlerde de çalışabilirler. Temizlik işçilerinin çalışma saatleri, çalıştığı alanın özelliklerine ve işverenin ihtiyaçlarına göre değişiklik gösterebilir.
Temizlik işçileri için en önemli nitelik, temizlik konusunda deneyim ve bilgi sahibi olmaktır. Ayrıca, fiziksel olarak güçlü ve dayanıklı olmak da önemlidir. Temizlik işçileri için eğitim şartı yoktur. Ancak, bazı işverenler, temizlik işçilerinden ilkokul mezunu olmalarını isteyebilir.

Temizlik işçiliği, önemli bir meslektir. Temizlik işçileri, çalıştığı alanın temiz ve hijyenik olmasını sağlayarak, insanların sağlığını korur. Ayrıca, temizlik işçileri, çalıştığı alanın daha güzel ve yaşanabilir olmasını sağlar.

İlan Adresi;​

IMG 20230912 051441

İş İlan No 00007783533

İŞKUR Anasayfadaki butonlardan İş İlanları butonuna tıklayıp arama çubuğuna THY yazalım veya yukarıdaki İlan No yazalım ARA diyelim. İlan çıkacaktır.

Son düzenleme:

admin

Admin
Moderatör
İlanı yayından kaldırmışlar maalesef.

Esra sağlar

HavaPersonel.Com
Evet bende 3 Kasım'da mülakata gittim ama halen olumlu ve olumsuz aranmadim ama ilandan sonra iş başı yapan erkek personel olmuş

Konuyu okuyanlar;