Pozisyon veya İlan Adı
KOKPİT

qetersh

Üye
7 Ağu 2025
48
10
5
Meslek
Kokpit
Öncelikle herkese merhaba,

2018 yılında konmuş bir bel ağrısı tanısına istinaden mr çektirdim ve bel fıtığı olduğu gözlemlendi. Ancak ne hareket kısıtlaması ne de bacaklarımda uyuşma var. Şiddetli veya uzun süre devam eden bir bel ağrımda yok. Her insanın nasılsa öyle yani aslında. Ancak bu durum cadet için elenme sebebi olarak sayılır mı? Güncel ilanın sağlık koşullarında şöyle belirtilmiş: "Adaydan güncel durumu hakkında, uzman hekim muayenesi ve tetkikler talep edilir. Görevini yapmayı engelleyici, ileri seviyede hareket kısıtlaması ve/veya İş sağlığı ve güvenliği mevzuatları gereği yapılacak rutin periyodik muayenelerinde ek muayene ve değerlendirme gerektirecek durumu ve/veya takip gerekliliği varsa işe girişi uygun değildir."
Teşekkürler

2018 yılında konmuş bir bel ağrısı tanısına istinaden mr çektirdim ve bel fıtığı olduğu gözlemlendi. Ancak ne hareket kısıtlaması ne de bacaklarımda uyuşma var. Şiddetli veya uzun süre devam eden bir bel ağrımda yok. Her insanın nasılsa öyle yani aslında. Ancak bu durum cadet için elenme sebebi olarak sayılır mı? Güncel ilanın sağlık koşullarında şöyle belirtilmiş: "Adaydan güncel durumu hakkında, uzman hekim muayenesi ve tetkikler talep edilir. Görevini yapmayı engelleyici, ileri seviyede hareket kısıtlaması ve/veya İş sağlığı ve güvenliği mevzuatları gereği yapılacak rutin periyodik muayenelerinde ek muayene ve değerlendirme gerektirecek durumu ve/veya takip gerekliliği varsa işe girişi uygun değildir."
Teşekkürler
Raporda ne yazdığı önemli diye tahmin ediyorum bu alan yeni esnetildiği için pek bilgi yok

Merhaba, cadet adaylarına ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya çalışıyorlar. Sizin de yazdığınız gibi ek tetkik isteyeceklerdir ancak 2018'den başka bir ziyaretiniz vs. olmadıysa sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, cadet adaylarına ellerinden gelen kolaylığı sağlamaya çalışıyorlar. Sizin de yazdığınız gibi ek tetkik isteyeceklerdir ancak 2018'den başka bir ziyaretiniz vs. olmadıysa sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim hocam yanıtınız için. İyi ki varsınız

• Like
Tepkiler: admin

Teşekkürler
Ek tetkik talep edilecektir, temiz raporu aldıktan sonra süreciniz devam eder 😊

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.