Pozisyon veya İlan Adı
CADET KOKPİT

Ares

Üye
16 Haz 2025
10
0
0
Meslek
Kokpit
Herkese merhaba, benim şu an gözümde alerji kaynaklı 1.75 astigmat var. İlk ölçümde 2.20 çıkmıştı fakat daha sonra geriledi ve tekrar ölçtürdüğümde 1.75 çıktı sistemde de 1.75 olarak kayıtlı. Sağlık sürecinde olan arkadaşlar gözde ne kadar detaylı tetkik yapıldığı hakkında bilgi verebilirler mi? 2 üstünü kabul etmiyor THY ama ne kadar detaylı ölçüm yapıyorlar ölçmeden önce damla vs damlatılıyor mu yoksa klasik ölçüm mü yapılıyor? Gözümün ilerlemesine bağlı kuruldan geçersem çizdireceğim. Sağlık aşamasında bunu bildirsem ek süre tanırlar mı yoksa direkt elenir miyim? Daha önce göz çizdirip sağlık sürecini olumlu tamamlayan kişiler varsa onlarda bilgilendirebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Herkese merhaba, benim şu an gözümde alerji kaynaklı 1.75 astigmat var. İlk ölçümde 2.20 çıkmıştı fakat daha sonra geriledi ve tekrar ölçtürdüğümde 1.75 çıktı sistemde de 1.75 olarak kayıtlı. Sağlık sürecinde olan arkadaşlar gözde ne kadar detaylı tetkik yapıldığı hakkında bilgi verebilirler mi? 2 üstünü kabul etmiyor THY ama ne kadar detaylı ölçüm yapıyorlar ölçmeden önce damla vs damlatılıyor mu yoksa klasik ölçüm mü yapılıyor? Gözümün ilerlemesine bağlı kuruldan geçersem çizdireceğim. Sağlık aşamasında bunu bildirsem ek süre tanırlar mı yoksa direkt elenir miyim? Daha önce göz çizdirip sağlık sürecini olumlu tamamlayan kişiler varsa onlarda bilgilendirebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
THY sadece renk körlüğü testi yapıyor diğer derece ölçme vs gibi testleri shgm onaylı hastanede rapor alırken gerçekleştiriyorsunuz. Eğer dereceniz 2 üzeri çıkarsa maalesef direkt elerler.

THY sadece renk körlüğü testi yapıyor diğer derece ölçme vs gibi testleri shgm onaylı hastanede rapor alırken gerçekleştiriyorsunuz. Eğer dereceniz 2 üzeri çıkarsa maalesef direkt elerler.
Teşekkür ederim dönüşünüz için. Aslında sormak istediğim rapor almadan önce gözümü çizdirmem için ek süre tanırlar mı? Çünkü thy nin sağlık koşullarının yer aldığı dosyada göz çizdirdikten 3 ay sonraki değerler ölçülerek dikkate alındığı yazıyor. Açıkcası çok uzun zamandır istiyorum ve çalışıyorum gözümdeki değerden dolayı vazgeçemem. Her halükarda gözümü çüzdireceğim. Crm den hemen sonra çizdirsem mi daha iyi olur benim için sağlık aşamasına kadar 3 ay geçebilir belki yoksa bana durumu bildirdiğim de ek süre tanırlar mı tavsiyeniz nedir?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.