Pozisyon veya İlan Adı
cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

beliss

Üye
19 Şub 2026
9
6
0
Meslek
Kokpit
Merhabalar corona döneminde 1 defa psikiyatriden randevu almıştım randevum sonucu tanım ve reçetem yok yazılmamış. Fakat doktordan epikirz istediğimde okb belirtileri ve lustral önerildi ama hasta istemedi yazmış. O günü hatırlıyorum canım sıkkın ve zor bir dönemden geçtiğim için konuşmaya gitmiştim fakat bana ilaç önerdi bende hayır öyle bir dururmum olmadığını söylemiştim ama doktor epikirze bunları yazmış benzer durumda olan var mı acaba
edevlette F54 psikolojik ve davranışsal faktörler, başka yerde sınıflanmış yazıyor

@indigo11
@rsi

• Like
Tepkiler: tyrfionf4
Hocalarim kusura bakmayin rahatsiz ediyorum ama çok streslendiriyor bu durum beni yapabilecegim herhangi bir sey varsa yapabilmek istiyorum mmpi alip gitsem vs sonuc olumlu olabilir mi yoksa direkt epikriz isteyip elerler mi cidden kusura bakmayın sizi oldukca rahatsiz ediyorum ama .. @indigo11 @rsi veya benzer bir durum yasayanlar varsa nasil bir yol cizebilirim yardimci olabilicek birisi varsa simdiden cok tesekkur ederim

Merhaba, sadece bir kez ziyaretiniz olması lehinize. Tanınızın ve reçetenizin olmaması da lehinize. İlaç kullanmayı kabul etmemişsiniz bu da olumsuz değil olumlu bir durum bence. Kimse neden önerilen ilacı kullanmayı reddettiğiniz konusunda soru soramaz, burada ekstra yapmanız gereken hiçbir şey yok. Epikriz raporunuzu götürmeniz yeterli olacak bence.

EK: E-devlet kontrol edilmiyor, sadece e-nabıza bakılıyor.

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: admin
Merhaba, sadece bir kez ziyaretiniz olması lehinize. Tanınızın ve reçetenizin olmaması da lehinize. İlaç kullanmayı kabul etmemişsiniz bu da olumsuz değil olumlu bir durum bence. Kimse neden önerilen ilacı kullanmayı reddettiğiniz konusunda soru soramaz, burada ekstra yapmanız gereken hiçbir şey yok. Epikriz raporunuzu götürmeniz yeterli olacak bence.

EK: E-devlet kontrol edilmiyor, sadece e-nabıza bakılıyor.
Çok teşekkür ediyorum hocam ama epikrizde okb belirtileri yazmış bunun çok buyuk sorun olacagini dusunuyorum 🥺🥺 buyuzden epikriz yerine mmpi ile gitsem daha iyi olmaz mı sizce @rsi

• Like
Tepkiler: tyrfionf4
Çok teşekkür ediyorum hocam ama epikrizde okb belirtileri yazmış bunun çok buyuk sorun olacagini dusunuyorum 🥺🥺 buyuzden epikriz yerine mmpi ile gitsem daha iyi olmaz mı sizce @rsi
Epikriz raporunu götürmek tercih değil zorunluluktur. Sizden talep edilecek bu rapor. Belirti gözlemlenmiş olması o tanıya kesin bir şekilde sahip olduğunuz anlamına gelmez.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.