Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Ü

Üye silindi 21258

Merhabalar, 2019 ve 2020 yıllarında toplam 4 adet olmak üzere ritalin yazılan ve f90.0 dehb tanısı girilen ziyaretim var ilkini sildirmek için başvuru yaptım ve olumlu sonuçlandı, bu durumda sağlık muayenesine önden moxo testi sonucu alarak gitmem fayda sağlar mı ? yoksa pilotaj hayalim başlamadan bitmiş mi ?

THY’ de kurulda geçme ihtimali olabileceğini düşünüyorum take off talks’ da da benzer şeyler söylenmişti. konu hakkında deneyimi olan aktarabilir mi lütfen.

desteğiniz için teşekkürler.

• Like
Tepkiler: skydias
merhaba siz ilk saglik müdürlüğüne mi dilekçe yazdiniz ve öyleyse dilekçe verdikten ne kadar sure sonra olumlu sonuçlandı acaba bilgi verirseniz cok sevinirim. Umarim sureciniz olumlu sonuçlanır.

Merhabalar, 2019 ve 2020 yıllarında toplam 4 adet olmak üzere ritalin yazılan ve f90.0 dehb tanısı girilen ziyaretim var ilkini sildirmek için başvuru yaptım ve olumlu sonuçlandı, bu durumda sağlık muayenesine önden moxo testi sonucu alarak gitmem fayda sağlar mı ? yoksa pilotaj hayalim başlamadan bitmiş mi ?

THY’ de kurulda geçme ihtimali olabileceğini düşünüyorum take off talks’ da da benzer şeyler söylenmişti. konu hakkında deneyimi olan aktarabilir mi lütfen.

desteğiniz için teşekkürler.
İlaçları satın alıp kullandınız mı?

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21258
İlaçları satın alıp kullandınız mı?
E-Nabız’ a girip reçetelerim kısmına tıklayıp ilgili reçeteler için detay görüntüle dediğimde “satın alınan ilaçlar” kısmı altında “kayıt bilginiz bulunmamaktadır” diyor başka bir yerden bakılıyor mu bilmiyorum başka yerden bakma sansım da varsa bakabilirim hemen

E-Nabız’ a girip reçetelerim kısmına tıklayıp ilgili reçeteler için detay görüntüle dediğimde “satın alınan ilaçlar” kısmı altında “kayıt bilginiz bulunmamaktadır” diyor başka bir yerden bakılıyor mu bilmiyorum başka yerden bakma sansım da varsa bakabilirim hemen
SGK'dan ilaç dökümü talep edebilirsiniz, o kadar geçmiş yıl e devletteki ilaç dökümünde görünmeyebilir çünkü. İlaçları satın almamışsınızdır umarım.

SGK'dan ilaç dökümü talep edebilirsiniz, o kadar geçmiş yıl e devletteki ilaç dökümünde görünmeyebilir çünkü. İlaçları satın almamışsınızdır umarım.
SGK ilaç dökümü talep ediliyor mu hocam THY tarafından ? ben almadım diye hatırlıyorum ancak belki aralarından 1 tanesini almış olabilir ailem kullanmam için (kullanmadım aldılarsa da) zaten aile zoruyla gitmiştim.

Almadığım durumda kuruldan geçme sansım var mı yoksa imkansız mı ? ya da aldıysam kesin elenirim diyebilir miyiz ?

bu arada bir çok kişinin yardımına koşuyorsunuz forumu gezerken gördüm, hem forum hem kendim adına teşekkür ederim :)

Son olarak aynı yıldaki diğer aldığım ilaçlarda (mesela grip ilacı vs aldığıma dair yazı çıkıyor tarihine kadar vs)

SGK ilaç dökümü talep ediliyor mu hocam THY tarafından ? ben almadım diye hatırlıyorum ancak belki aralarından 1 tanesini almış olabilir ailem kullanmam için (kullanmadım aldılarsa da) zaten aile zoruyla gitmiştim.

Almadığım durumda kuruldan geçme sansım var mı yoksa imkansız mı ? ya da aldıysam kesin elenirim diyebilir miyiz ?

bu arada bir çok kişinin yardımına koşuyorsunuz forumu gezerken gördüm, hem forum hem kendim adına teşekkür ederim :)
Medula ilaç dökümü talep edebiliyor THY hekimi ilacı satın alıp almadığınıza bakmak için.
Hekim insiyatifine bağlı açıkçası durum biraz. Son take off talks'ta ne konuşuldu sağlık ile ilgili bilmiyorum çünkü. Genelde ilaç kullanımına katı bakıyor THY. İlaçları satın almadıysanız çok daha ılımlı yaklaşırlar. Moxo testi yaptırabilirsiniz isterseniz ama THY'nin çok dikkate aldığını görmedim maalesef. SunExpress moxo testi kabul ediyor. Pegasus belki kabul edebilir.
Rica ederim bu arada, işimi keyifle yapıyorum 😁

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.