Pozisyon veya İlan Adı
Cadet

Farmerbxx0

Üye
10 Eyl 2024
88
33
35
Merhaba,

Geçen sene DLR ve Pace sınavına girmiştim. 2 gün süren sınavdı. Mic modulünde elendim ve retest icin basvurmadım. Bu sene tekrar sürece başvurdum fakat sormak istediğim soru şu,
Geçen sene elendiğim için tek hakkım mı var yoksa yine retest hakkım var mı? Sınavlar arasında 1 seneden fazla geçti

M
Merhaba,

Geçen sene DLR ve Pace sınavına girmiştim. 2 gün süren sınavdı. Mic modulünde elendim ve retest icin basvurmadım. Bu sene tekrar sürece başvurdum fakat sormak istediğim soru şu,
Geçen sene elendiğim için tek hakkım mı var yoksa yine retest hakkım var mı? Sınavlar arasında 1 seneden fazla geçti
Monitoring İnstrument Coordination modulune iyi çalışın. Tek hakkınız var. Tecrubeniz de olmus bir kac pratik yaparsaniz gecebilirsiniz. Başarılar

Dogru biliyorsunuz, tum modullere giriceksini, hem yetenek hem bilgi.
İlk denemenizde diger modulleri basariyla vermissiniz fakat MIC modulu zayif kalmis. O yüzden 2. Denemenizde zayif halkanizi guclendirmenizi oneriyor ve mutlu haberlerinizi bekliyoruz.
Başarılar
butun modullere girecegim diye biliyorum ben, sadece mic mi olacak? Kafam karisti

• Like
Tepkiler: rsi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.