Pozisyon veya İlan Adı
Thy Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
9 Ocak 2026
8
0
0
Meslek
Kokpit
Selamlar, kurul mülakatına girdiğiniz 10 kişilik ekipte 1 kişiye ertesi gün ön sağlık maili geliyorsa kalan 9 kişi elendi diyebilir miyiz ?
Ön sağlığın gelmesi olumlu anlamına gelmiyor evet ama gelmemesi olumsuz mu demektir ? Daha önce benzer durumu yaşayan ve bir süre sonra ön sağlığa çağrılan var mıdır acaba ? (Ben ilk sıradaydım kurulda) Aralık ayında benzer bir durum yaşanmış ama istisna mıdır merak ediyorum

Selamlar, kurul mülakatına girdiğiniz 10 kişilik ekipte 1 kişiye ertesi gün ön sağlık maili geliyorsa kalan 9 kişi elendi diyebilir miyiz ?
Ön sağlığın gelmesi olumlu anlamına gelmiyor evet ama gelmemesi olumsuz mu demektir ? Daha önce benzer durumu yaşayan ve bir süre sonra ön sağlığa çağrılan var mıdır acaba ? (Ben ilk sıradaydım kurulda) Aralık ayında benzer bir durum yaşanmış ama istisna mıdır merak ediyorum
Merhaba hangi tarihte girdiniz sağlık mailinin gelmesi kesin olumlu değil ama pozitife işaret bir durum forumdan okuduğum kadarıyla gelmeyenler eleniyor tabi 1 hafta sonra en geç gelende var girdiğiniz tarih önemli

Merhaba hangi tarihte girdiniz sağlık mailinin gelmesi kesin olumlu değil ama pozitife işaret bir durum forumdan okuduğum kadarıyla gelmeyenler eleniyor tabi 1 hafta sonra en geç gelende var girdiğiniz tarih önemli
Merhaba 7 ocakta girdim, 8 inde gelmiş birine bir gün sonra yani. Sadece birine gelmiş şimdilik. Daha çok erken farkındayım ama aynı gün girdiğimiz için ona gelip başka kimseye gelmemesi korkutuyor

Merhaba 7 ocakta girdim, 8 inde gelmiş birine bir gün sonra yani. Sadece birine gelmiş şimdilik. Daha çok erken farkındayım ama aynı gün girdiğimiz için ona gelip başka kimseye gelmemesi korkutuyor
Daha yeni girmişsiniz erken 1 hafta bekleyin sonrasında gelmezse olumsuzluğa yorulabilir burayıda bilgilendirirseniz forum oluşsun

Hocam ben de 7 Ocakta girdim henüz gelen bir mail yok. Bence biraz sakin kalmakta fayda var. Her söylenen duruma da kulak asmamak lazım doğruluğu belli olmayan kulaktan dolma bilgilerle kendinizi strese sokmanın bir anlamı yok. Ayrıca her adayın süreci farklı ilerliyor cadet sürecinde. Her şey hayırlı olana varır içinizi ferah tutun.
Başarılar :)

Peki bu daha önce kimsenin başına gelmiş midir acaba, aynı gün girdik arkadaşıma 1 gün sonra bana ise 1 hafta sonra sağlık maili geldi diyen var mıdır
Bizde aynı gün girenlere aynı gün vermişlerdi peşpeşe 4 dört arkadaştan 3 ü aynı gün almıştı ama planlama neye göre bilmiyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.