Pozisyon veya İlan Adı
Kokpit
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Hotgg

Üye
9 Ara 2025
1
0
0
Meslek
Kokpit
Geçen hafta thy işe giriş muayenesine class1imi alıp katıldım ALT değerim yüksek çıktı ve ast ggt gibi değerlerim biraz yüksek çıktı bununla ilgili class1 de karaciğer usgsi çektirmiştim tamamen temiz çıkmıştı sadece kadağerimde çok az büyüme olduğu görüldü doktor bunların spor yapmayla alakalı olduğunu ve supplement kullanımıyla alakalı olduğunu söylemişti bu değerlerim hiç biri kronik veya kalıcı olmadığını hatta diyetle 1 ayda düzelebilceğini söylemişti thyde ise doktor biraz şüpheli yaklaştı ve mail yoluyla geri dönülecek dedi bu tarz durumu yaşamış arkadaşlarımız var mı aramızda

Geçen hafta thy işe giriş muayenesine class1imi alıp katıldım ALT değerim yüksek çıktı ve ast ggt gibi değerlerim biraz yüksek çıktı bununla ilgili class1 de karaciğer usgsi çektirmiştim tamamen temiz çıkmıştı sadece kadağerimde çok az büyüme olduğu görüldü doktor bunların spor yapmayla alakalı olduğunu ve supplement kullanımıyla alakalı olduğunu söylemişti bu değerlerim hiç biri kronik veya kalıcı olmadığını hatta diyetle 1 ayda düzelebilceğini söylemişti thyde ise doktor biraz şüpheli yaklaştı ve mail yoluyla geri dönülecek dedi bu tarz durumu yaşamış arkadaşlarımız var mı aramızda
Merhaba, konuyla ilgili değil ama ön sağlık değerlendirmede ek tetkik vermiş miydiniz ?

Hocam benim de billuribin değerlerim yüksek çıktı ek tektiklerde. Henüz ek tektikleri göndermedim. 2. Verdiğim kanda daha düşük çıktı. Biraz daha diyet yaparak referans aralığa çekmeye çalışacağım, sonrasında tektikleri göndereceğim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.