Pozisyon veya İlan Adı
Cadet
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Aurelian

Üye
5 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Kokpit
Merhaba,
THY Take-Off Cadet programına başvurmayı planlıyorum. IELTS General sınavına girdim ancak 4 skill'in 3'ünden istediğim sonucu alırken 1 tanesinden alamadım. Dolayısıyla One Skill Retake(OSR) sınavına girdim ve akabinde istediğim skora ulaştım.

THY’nin resmi ilan metinlerinde OSR’nin kabul edilip edilmediğine veya tüm skorların tek oturumda alınması gerektiğine dair açık bir ifade bulamadım.
Bu durumu THY Take-Off Cadet başvurusunda birebir yaşamış veya OSR ile kabul alan / elenen veya konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır?

Tecrübe paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba,
THY Take-Off Cadet programına başvurmayı planlıyorum. IELTS General sınavına girdim ancak 4 skill'in 3'ünden istediğim sonucu alırken 1 tanesinden alamadım. Dolayısıyla One Skill Retake(OSR) sınavına girdim ve akabinde istediğim skora ulaştım.

THY’nin resmi ilan metinlerinde OSR’nin kabul edilip edilmediğine veya tüm skorların tek oturumda alınması gerektiğine dair açık bir ifade bulamadım.
Bu durumu THY Take-Off Cadet başvurusunda birebir yaşamış veya OSR ile kabul alan / elenen veya konuyla alakalı bilgisi olan var mıdır?

Tecrübe paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba, sorun değil. Retake ile başvurabilirsiniz. Yine de emin olmak istiyorsanız, KOKPITISTIHDAM@thy.com mail adresine bir mail gönderin derim. Sürecinizde başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.