erenc

Üye
20 Mar 2025
42
7
5
Merhaba THY Cadet için 2 Ocak 2025'te açılan ilandan girilen sağlık koşulları pdf'inde Gilbert Sendromu gözükmüyor.
Google aramalarında çıkan diğer THY sağlık koşulu pdf'lerinin hepsinde bu koşul var.
Bu Gilbert Sendromunun sağlık şartlarından çıkarıldığı anlamına mı gelir?

Bunun dışında diz kapağımın üstünde çıkan ağrısız hissedilmeyen bir lezyonla alakalı doktora gittiğimde her seferinde farklı tanı eklenmiş. Sonuç olarak iyi huylu damar kökenli tümör çıkmıştı.
Bu tanılarla ilgili deneyimi veya bilgisi olan var mı? Diz kapağı üstünde hiçbir etkisi olmayan zararsız bir kitle sorun olabilir mi?

M79.8 Yumuşak Doku Bozuklukları Diğer
M25.5 Eklem Ağrısı
M23.8 Dizin İç Yerleşim Bozuklukları
S83.6 Dizin Diğer ve Tanımlanmamış Yerlerinin Burkulma ve Gerilmesi

Geçmiş dönem cadet sağlık kriterlerini hatırlamıyorum dediğiniz gibi güncel olanda gilbert ile ilgili bir ibare bulunmuyor. Ancak doğuştan gelen hastalıklar başlığı altında değerlendirilir mi bilmiyorum. Kriterlerde bulunmaması iş yeri hekimi inisiyatifine bırakıldığı anlamına gelir. Bunun için sizden ek tetkikler isteyebilir.

Diğer sorunuz için engel olacağını düşünmüyorum.

• Like
Tepkiler: erenc

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.