THY Thy Boy

• Konbuyu başlatan furkan372
  • Başlangıç tarihi
F

furkan372

HavaPersonel.Com
merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var
hastanede gidip boy ölçtürdüğümde boyum 174 çıktı evde duvara dayanıp ölçtüğümde ise 172 gibi bir boyum var thy boy ölçümünde -2 ila -3 cm eksik çıkıyor deniliyor ne kadar doğru sizce bir sorun teşkil eder mi?

cikcik

cikcik

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var
hastanede gidip boy ölçtürdüğümde boyum 174 çıktı evde duvara dayanıp ölçtüğümde ise 172 gibi bir boyum var thy boy ölçümünde -2 ila -3 cm eksik çıkıyor deniliyor ne kadar doğru sizce bir sorun teşkil eder mi?
Maalesef thy bu konuda çok sıkıntılı. En iyisi gidip orada görmek. Benim de boyum sınırdaydı o sebeple korkuyordum geçen sene. Hastanede 161, eczanede 161, evde 160, THY’de 157 çıkıp elenmiştim😅

A

asdasdasd35

HavaPersonel.Com
Maalesef thy bu konuda çok sıkıntılı. En iyisi gidip orada görmek. Benim de boyum sınırdaydı o sebeple korkuyordum geçen sene. Hastanede 161, eczanede 161, evde 160, THY’de 157 çıkıp elenmiştim😅
Böyle bir fark nasıl olabiliyor ki, ölçümü nasıl yapıyorlar bilgi verebilir misiniz?

cikcik

cikcik

Böyle bir fark nasıl olabiliyor ki, ölçümü nasıl yapıyorlar bilgi verebilir misiniz?
sırtımız duvara dönük kafa üzerinden bir ölçüm oluyor kaç çıktığını siz göremiyorsunuz haliyle, artık nasıl ayarlamışlarsa aleti, bilemiyorum, zaten başka şirkete girdim km olarak, yani 157 değilmişim😁

F

furkan372

HavaPersonel.Com
peki shgm onaylı bir hastaneye gidip orada ölçülüp belgeletsek işimize yarama ihtimali var mıdır acaba?

cikcik

cikcik

peki shgm onaylı bir hastaneye gidip orada ölçülüp belgeletsek işimize yarama ihtimali var mıdır acaba?
Ben başka yerlerde boyumun bu kadar kısa çıkmadığını gösterdiğimde “Bizim ölçütümüze göre ilan kriterine uymuyorsunuz” demişlerdi. Başka yerlerde kaç cm çıktığını pek önemsemiyorlar gibi.

Konuyu okuyanlar;