furkan372

Üye
8 Haz 2024
10
1
0
merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var
hastanede gidip boy ölçtürdüğümde boyum 174 çıktı evde duvara dayanıp ölçtüğümde ise 172 gibi bir boyum var thy boy ölçümünde -2 ila -3 cm eksik çıkıyor deniliyor ne kadar doğru sizce bir sorun teşkil eder mi?

hastanede gidip boy ölçtürdüğümde boyum 174 çıktı evde duvara dayanıp ölçtüğümde ise 172 gibi bir boyum var thy boy ölçümünde -2 ila -3 cm eksik çıkıyor deniliyor ne kadar doğru sizce bir sorun teşkil eder mi?
Maalesef thy bu konuda çok sıkıntılı. En iyisi gidip orada görmek. Benim de boyum sınırdaydı o sebeple korkuyordum geçen sene. Hastanede 161, eczanede 161, evde 160, THY’de 157 çıkıp elenmiştim😅

• Like
Tepkiler: furkan372
Maalesef thy bu konuda çok sıkıntılı. En iyisi gidip orada görmek. Benim de boyum sınırdaydı o sebeple korkuyordum geçen sene. Hastanede 161, eczanede 161, evde 160, THY’de 157 çıkıp elenmiştim😅
Böyle bir fark nasıl olabiliyor ki, ölçümü nasıl yapıyorlar bilgi verebilir misiniz?

Böyle bir fark nasıl olabiliyor ki, ölçümü nasıl yapıyorlar bilgi verebilir misiniz?
sırtımız duvara dönük kafa üzerinden bir ölçüm oluyor kaç çıktığını siz göremiyorsunuz haliyle, artık nasıl ayarlamışlarsa aleti, bilemiyorum, zaten başka şirkete girdim km olarak, yani 157 değilmişim😁

peki shgm onaylı bir hastaneye gidip orada ölçülüp belgeletsek işimize yarama ihtimali var mıdır acaba?

peki shgm onaylı bir hastaneye gidip orada ölçülüp belgeletsek işimize yarama ihtimali var mıdır acaba?
Ben başka yerlerde boyumun bu kadar kısa çıkmadığını gösterdiğimde “Bizim ölçütümüze göre ilan kriterine uymuyorsunuz” demişlerdi. Başka yerlerde kaç cm çıktığını pek önemsemiyorlar gibi.

sırtımız duvara dönük kafa üzerinden bir ölçüm oluyor kaç çıktığını siz göremiyorsunuz haliyle, artık nasıl ayarlamışlarsa aleti, bilemiyorum, zaten başka şirkete girdim km olarak, yani 157 değilmişim😁
bende bu sene ayni sekilde thy de 161-162 yim normalde 158.3 ciktim ve elendim...siz suan hangi sirkettesiniz acaba pegasusu denemek istiyorum ama olcum ayni midir diye dusunuyorum?

Ben de aynı şekilde 2-3 cm eksik ölçüldüm 170 çıktım thyde

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.