A
anonim
Hava Personel
İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunBenimki de aynen o şekildi umarım kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz![]()

İnşallah hepimiz için hayırlısı olsunBenimki de aynen o şekildi umarım kısa zamanda güzel haberler alırız hepimiz![]()
Anlıyorumher birim için farklı olabileceği kanısındayım. Bunun yanında eğitim/ oryantasyon gibi süreçler her birim için farklı zamanlarda olabileceği için işe başlama tarihi değişiklik gösterir bence
Acaba bu hafta son mudur birim mülakatları için? Büyük ihtimalle tüm birim mülakatları tamamlanıp adayların hepsine aynı gün dönüş yapacaklardırBen mülakata sabah girdim Eylül sonu Ekim başı mail gelir dediler
Süreç Eylül sonuna kadar devam edecek dediler muhtemelen son bir iki mülakat kalmıştırAcaba bu hafta son mudur birim mülakatları için? Büyük ihtimalle tüm birim mülakatları tamamlanıp adayların hepsine aynı gün dönüş yapacaklardır
Bir iki kişinin mülakatı kalmıştır yani birimdeBirim başkanlık mülakatları son diye biliyorum. THY tarafından aksi bir sey söylendiyse bir sey diyemem tabi
12 Eylülde girdim ve hala dönüş almadım. Ekime kalacak bence.Olumlu/olumsuz dönüş alan oldu mu? Sanırım bazı arkadaslar diğer herkesten önce birim mülakatına girmişlerdi. Dönüş alan var mı acaba
Olumlu Mail aldıktan sonra işe başlama evrak teslimi falan uzun sürse de çok önemli değilSabırsızlıkla bekliyoruz. Acaba seçilirsek işe ne zaman başlatırlar, evrak teslimi falan kaç gün sürer? Çok meraktayım![]()
Umarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/Umarım en kısa sürede açıklarlarhala birim mülakatları devam ediyor mu acaba bilmiyorum. eğer ediyorsa biraz daha zaman alacaktır maalesef
Ben de yarın mail gelir gibi hissediyorumUmarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/![]()
ben de ilk haftası diye düşünüyorum:/. yarın bile olabilir cünkü kimine eylül sonu ekim başı denilmiş. tahminen birimin ihtiyaçlarına göre ortalama kaç kişi alacakları hakkında bilgisi olan var mı acaba?Umarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/![]()