Thy Birim Mülakatı

• Konbuyu başlatan telegramikapatankim
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
0

010203

Hava Personel
her birim için farklı olabileceği kanısındayım. Bunun yanında eğitim/ oryantasyon gibi süreçler her birim için farklı zamanlarda olabileceği için işe başlama tarihi değişiklik gösterir bence
Anlıyorum

G

gunawm

Hava Personel
Ben mülakata sabah girdim Eylül sonu Ekim başı mail gelir dediler
Acaba bu hafta son mudur birim mülakatları için? Büyük ihtimalle tüm birim mülakatları tamamlanıp adayların hepsine aynı gün dönüş yapacaklardır

S

Sümeyra

Hava Personel
Acaba bu hafta son mudur birim mülakatları için? Büyük ihtimalle tüm birim mülakatları tamamlanıp adayların hepsine aynı gün dönüş yapacaklardır
Süreç Eylül sonuna kadar devam edecek dediler muhtemelen son bir iki mülakat kalmıştır

A

aviation

Hava Personel
Birim başkanlık mülakatları son diye biliyorum. THY tarafından aksi bir sey söylendiyse bir sey diyemem tabi

0

010203

Hava Personel
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Acaba seçilirsek işe ne zaman başlatırlar, evrak teslimi falan kaç gün sürer? Çok meraktayım😊

A

aviation

Hava Personel
Olumlu/olumsuz dönüş alan oldu mu? Sanırım bazı arkadaslar diğer herkesten önce birim mülakatına girmişlerdi. Dönüş alan var mı acaba

H

hayaliolanbiri

Hava Personel
Olumlu/olumsuz dönüş alan oldu mu? Sanırım bazı arkadaslar diğer herkesten önce birim mülakatına girmişlerdi. Dönüş alan var mı acaba
12 Eylülde girdim ve hala dönüş almadım. Ekime kalacak bence.

S

Sümeyra

Hava Personel
Sabırsızlıkla bekliyoruz. Acaba seçilirsek işe ne zaman başlatırlar, evrak teslimi falan kaç gün sürer? Çok meraktayım😊
Olumlu Mail aldıktan sonra işe başlama evrak teslimi falan uzun sürse de çok önemli değil 😊

N

Nermin

Hava Personel
Arkadaşlar merhaba 26 Ağustos'ta ingilizce ve kurul mülakatına Adana'da girdim hala olumlu yada olumsuz bir mail gelmedi bana aynı durumda olan var mı insan kaynakları departmanına başvurmuştum

0

010203

Hava Personel
İnsanlar birim mülakatına girdiler, mail atmayı deneyin isterseniz ama birim mülakatları da yapılalı 15 günü geçti sanırım

S

Sümeyra

Hava Personel
Birim mülakatına bile girildi sonuç bekleniyor siz iletişime geçin isterseniz bu kadar uzun sürmemesi lazımdı

H

hesopatrm

Hava Personel
birimin sonucunu hala bekliyoruz kimseye geri dönüş yapılmamış sanırım şu ana kadar.

A

anonim

Hava Personel
Birim mülakatı için haftaya açıklama gelir diye düşünüyorum emin degilim ama bence çok uzatmazlar

H

hayaliolanbiri

Hava Personel
herkese iyi geceler, benim uykularm bölünüyor heyecan ve meraktan. Var mı benim gibi olan😂 Dönüş alan oldu mu bu arada?

A

aviation

Hava Personel
Umarım en kısa sürede açıklarlar😂 hala birim mülakatları devam ediyor mu acaba bilmiyorum. eğer ediyorsa biraz daha zaman alacaktır maalesef

H

hayaliolanbiri

Hava Personel
Umarım en kısa sürede açıklarlar😂 hala birim mülakatları devam ediyor mu acaba bilmiyorum. eğer ediyorsa biraz daha zaman alacaktır maalesef
Umarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/ 😂

A

aviation

Hava Personel
Umarımm. İçimden bir ses ekim ayının ilk haftası diyor ama çok güvenilir bir ses mi bilemedim :/ 😂
ben de ilk haftası diye düşünüyorum:/. yarın bile olabilir cünkü kimine eylül sonu ekim başı denilmiş. tahminen birimin ihtiyaçlarına göre ortalama kaç kişi alacakları hakkında bilgisi olan var mı acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu okuyanlar;