Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz kabin memuru

Fnur1

Üye
4 Tem 2025
78
23
5
Meslek
Kabin
merhaba arkadaşlar, belge yükledikten sonra bir belgem eksik olduğu için mail almıştım 13 Ağustosta o belgeyi de yükledim. Mülakat için mail geldiğini görüyorum bazılarına ama bana hâlâ gelmedi aynı durumda olan var mı veya mail atmalı mıyım sizce?

merhaba arkadaşlar, belge yükledikten sonra bir belgem eksik olduğu için mail almıştım 13 Ağustosta o belgeyi de yükledim. Mülakat için mail geldiğini görüyorum bazılarına ama bana hâlâ gelmedi aynı durumda olan var mı veya mail atmalı mıyım sizce?
Bana da aynı şekilde belgemi goruntuleyemediklerini söylediler tekrar yükledim ama hala mülakat maili almadım bizim gibi olan olup mülakat maili alırsanız buraya yazabilir misiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.