Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

bleepbloop

Üye
19 Kas 2025
4
3
0
Meslek
Kabin
Ben Temmuz'un son günlerinde tecrübesiz kabin memurluğu için başvuruda bulundum.
Video mülakata 17 Eylül'de girdim, 25 Eylül'de olumlu sonuç aldım, 1 Ekim'e kadar belgelerimi yüklemem söylendi.
O günden beri hiçbir mail almadım. Birkaç hafta önce bana benzer zamanlarda başvuran bazı kişilerin çoktan davet aldığını gördüm.
Ben elendim mi? Davet edilecek miyim? Eksik bir şey mi yapıyorum? Acaba mail atıp sormalı mıyım yoksa beklemeye devam mı etmeliyim?
Temmuz'da başvurup kurul mülakatına çağırılanlar varsa yazarsa çok sevinirim.

Merhabalar, sürecinize dair mutlaka bilgilendirme maili alırsınız, burada yazan arkadaşlardan da anladığım kadarıyla olumsuz da olsa süreçten haberdar ediyor THY.
Ama tabi ki umarım en kısa sürede olumlu dönüş alırsınız. 🙏

Merhabalar, ben de Temmuz'un 12'sinde başvurmuştum. Aynı şekilde bana da 1 Ekim'e kadar belgelerimi yüklemem gerektiği söylendi ama hala mülakata çağrılmadım. Endişelenmeye başladım acaba çağrılmayacak mıyım diye

Merhabalar, ben de Temmuz'un 12'sinde başvurmuştum. Aynı şekilde bana da 1 Ekim'e kadar belgelerimi yüklemem gerektiği söylendi ama hala mülakata çağrılmadım. Endişelenmeye başladım acaba çağrılmayacak mıyım diye
merhaba, mail attınız mı bu durumda? çağırıldınız mı? yanıt aldınız mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.