Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot

egegs1905

Üye
28 May 2025
11
1
0
Selamlar herkese

Ben Crm retest adayıyım 25 temmuz da crm e girmiştim lakin retest kaldım. Sonra dil belgemi alır öyle ilana başvururum demiştim lakin şuan hali hazırda çalıştığım sektör yoğun olduğu için hazırlanacak fırsat bulamadım. Bugün almadan başvurayim sonra alırım niyetiyle başvuracaktım lakin ilan 17 ekimde yayından kaldırılacak denmesine rağmen ilanı göremedim. Ben mi görmedim acaba yoksa teknik bir aksaklık mı var? Ya da varsa link atabilir misiniz?

Saygılarımla,

İlanı 16 Eylül’de kapattılar, birkaç gün öncesinden duyurmuşlardı. Sanırım epey fazla başvuru geldi ve erkene çektiler, yeni yıla kadar tekrar açarlar mı emin değilim.

• Like
Tepkiler: gunes
Anladım hocam kötü olmuş bir sonraki ilana başvurabiliyorum dimi ben tekrardan. Bir sıkıntı olmuyor yani.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.