Selamlar, benim kurul mülakatı sonucum tam 2 hafta geçtikten sonra gelmişti. Anladığım kadarıyla sizin de o kadar bir süre olmuş bence bugün yarın açıklanır. Umarım gönlünüzce bir sonuç alırsınız, sürecinizde başarılar6 Kasım'da yüz yüze mülakata giren arkadaşlarımız olumlu olumsuz geri dönüş aldı mı? Bana hala mail gelmedi normal mi süreç bilemiyorum
Çok teşekkür ederim gerçektenSelamlar, benim kurul mülakatı sonucum tam 2 hafta geçtikten sonra gelmişti. Anladığım kadarıyla sizin de o kadar bir süre olmuş bence bugün yarın açıklanır. Umarım gönlünüzce bir sonuç alırsınız, sürecinizde başarılar![]()
Belki sizden farklı bir ilana başvurdularsa onun süreci daha farklı ilerliyor da olabilir. Kabin Memuru (Tecrübesiz Kadın) ilanı anladığım kadarıyla sürecini benim başvurduğum Kabin Memuru (2. Yabancı Dil Bilen) ilanına göre daha hızlı ilerletti. Umarım bu hafta cevap alırsınız. Benim ise sürecim, evet 2 haftanın sonunda aldığım mail ile olumlu devam etmişti. Şu an pazartesi eğitimlerim başlıyor, onun öncesinde atacakları son bir bilgilendirme maili varmış onu bekliyorumÇok teşekkür ederim gerçektenbenden sonra giren bazı arkadaşlarımıza mail geldiği bilgisini görüyorum burda. Peki bu olumsuz bı durum mu ? Eğer paylaşmak isterseniz bu sürecin arkadasından gelen mailiniz olumlu muydu
Tebrik ederimmmBelki sizden farklı bir ilana başvurdularsa onun süreci daha farklı ilerliyor da olabilir. Kabin Memuru (Tecrübesiz Kadın) ilanı anladığım kadarıyla sürecini benim başvurduğum Kabin Memuru (2. Yabancı Dil Bilen) ilanına göre daha hızlı ilerletti. Umarım bu hafta cevap alırsınız. Benim ise sürecim, evet 2 haftanın sonunda aldığım mail ile olumlu devam etmişti. Şu an pazartesi eğitimlerim başlıyor, onun öncesinde atacakları son bir bilgilendirme maili varmış onu bekliyorum![]()
Olumsuz almak nasıl hissettirir biliyorum, şanslısınız,çok bekletmeden size geri dönüş yapıldı. Benim gibi adaylara tam tamına 37 gün sonra hem de haftanın son günü cuma günü olumsuz mesajı gitmişti. Halbuki bizim de iyi geçmiştiTebrik ederimmm
ve ayrıca çok teşekkür ederim. Şimdi mail aldım olumsuz olduğuna dair. Aslında her şey çok güzel ilerlemişti. Bahsedilen tutumu sergilediğimi de düşünüyorum. Konusmam her şey benim için çok umut vericiydi. Demekki yine de dikkat ettikleri daha farklı şeyler var. Tekrar tebrik ederimmm siziiHer şey gönlünüzce olsunn
![]()
Sağlık olsun demekten başka bi şey kalmıyo sanırımOlumsuz almak nasıl hissettirir biliyorum, şanslısınız,çok bekletmeden size geri dönüş yapıldı. Benim gibi adaylara tam tamına 37 gün sonra hem de haftanın son günü cuma günü olumsuz mesajı gitmişti. Halbuki bizim de iyi geçmiştineye göre mail atılıyor,neye göre olumlu olumsuz seçiliyor asla net bir bilgi yok. Başka firmalar deneyecek misiniz
Ben de bilmek isterdim gerçekten. O gün kıyafetim,saçım,makyajım her şey mükemmeldi. Dağınık saçlı bir kız bile vardı. Tanıdığım eşofmanlı gelen çocuğu bile geçirdiler... Foruma bakıyorum ve herkesi kuruldan geçiriyorlar gibime geliyor. Bazısı 3 gün sonra olumlu almış,bazısı 6 gün sonra... biz mi beceriksizdik çok mu berbattık diye düşünüyor insan.. tamamen şans,hangi kurul odasına girdin,hangi jüriler vardı,sordukları sorular bile farklı.Sağlık olsun demekten başka bi şey kalmıyo sanırım. Olsun, elbette yeni firmalar veya yine THY e başvurmak isterim. Hayatta hep umutlu olmak ve sağlam durmak gerekir. Güzeli olsun hakkımızda her şeyin. Fakat gerçekten neyin olmadığını bilmek çok isterdim. Çünkü düşündüğümde aklıma hiç bı şey gelmiyor. Özen gösterdiğim bi gündü.
Merhaba ben şunu merak ediyorum, taşınmak durumunda kaldınız mı? Taşınma sürecini ne zaman başlatmamızı bekliyor THY? Ve eğitim 2 ay mı sürecek? Bu süreçte servisle eğitim için alınacak mısınız?İsterseniz sürecinizin şu anki durumundan sonraki etapları hakkında da sizi bilgilendirebilirim![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.