Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Mr Royal

Üye
5 Ara 2025
33
2
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar thy de 2 aylık eğitim sürecini yaşamış kişiler varsa detaylı anlatabilir mi?

Arkadaşlar thy de 2 aylık eğitim sürecini yaşamış kişiler varsa detaylı anlatabilir mi?
Kimse eğitimle alakalı yazmamış, bilgi paylaşmak yasak mıdır yoksa eğitimde olan arkadaşlar foruma girecek zamanı olmadığından mıdır ya da eğitim sürecine kadar forumdan takipte kalınırken eğitime başlayınca takip bırakılıyor mu ondan mıdır bilemedim

Kimse eğitimle alakalı yazmamış, bilgi paylaşmak yasak mıdır yoksa eğitimde olan arkadaşlar foruma girecek zamanı olmadığından mıdır ya da eğitim sürecine kadar forumdan takipte kalınırken eğitime başlayınca takip bırakılıyor mu ondan mıdır bilemedim
İşe girdikten sonra ihtiyaç duyulan tüm bilgiler şirket içinden edinilebildiği için burası unutuluyordur

• Like
Tepkiler: Mr Royal ve fatoss
Bu 2 aylık eğitim önemli çünkü kalan kişiler olduğunu duydum herşeyi geçtikten sonra eğitimden kalmak daha büyük problem. İşe alındım diye seviniyorsun eski işinden istifa ediyorsun sonra eğitimden kalınca herşey daha kötü oluyor o yüzden bu eğitim hakkında öncesinde bilgi edinmek çok önemli diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: fatoss
Arkadaşlar farklı bişey sormak istiyorum emin olmak adına: Erkeklerde boy ölçümünde çorap çıkarılıyor mu ? Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.