TGS Ths Yhm Boy Kilo Ne Kadar Önemli

Nox

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar daha önce seçilen eğitimlerde olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Boyum 167 kilom 50 bayanım. Zayıf çıkmaktan endişe ediyorum. Birkaç cm düşük ölçebiliyorlarmış kısa çıkarsam kurtarıyorum sanırım

Ety

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar daha önce seçilen eğitimlerde olan arkadaşlar veya bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim. Boyum 167 kilom 50 bayanım. Zayıf çıkmaktan endişe ediyorum. Birkaç cm düşük ölçebiliyorlarmış kısa çıkarsam kurtarıyorum sanırım

Boy kiloya çok önem veriyorlar, boyunuz 167 çıkarsa 52 olmalısınız. Tok karnına gidin iyice su için sorun olmaz diye düşünüyorum fazla kiloda sorun olur ama kilonuz az çıkarsa su içirirler hallolur

Nox

HavaPersonel.Com
Boy kiloya çok önem veriyorlar, boyunuz 167 çıkarsa 52 olmalısınız. Tok karnına gidin iyice su için sorun olmaz diye düşünüyorum fazla kiloda sorun olur ama kilonuz az çıkarsa su içirirler hallolur
Mülakat aşamasında mı ölçüm yapılıyor. Umarım 1-2 cm kısa çıkarım da sorun olmaz moralim bozuldu şimdi midem küçük en fazla zorlasam bile yiyip içebileceğim 1kg etkiler herhalde :d

havacihanimmm

HavaPersonel.Com
Yhm’de boy kilo ölçümü yapıldığını ilk kez bu forumda gördüm. Öyle bi süreç mi varmış?
Thy kabin memurluğunda var diye biliyorum bu yalnızca

Ety

HavaPersonel.Com
Yhm’de boy kilo ölçümü yapıldığını ilk kez bu forumda gördüm. Öyle bi süreç mi varmış?
Thy kabin memurluğunda var diye biliyorum bu yalnızca
Dostum öncelikle özür diliyorum ben kabin için yazdı sandım. Yhmde boy kilo soruluyor sadece ölçüm yok. Senin sıkıntın olmaz

Nox

HavaPersonel.Com
Bir an ben de çok şaşırdım içim rahatladı şuanda

nonflying

HavaPersonel.Com
Hayır boy kilo ölçümü yapılmadı ve önemli de değil dikkat etmiyorlar

• Like
Tepkiler: Nox

Konuyu okuyanlar;