TGS Tgs'de Engelli İş Başvuru Süreci Ve Aktif Çalışanlar Konuya

• Konbuyu başlatan Gerade
  • Başlangıç tarihi
Gerade

Gerade

HavaPersonel.Com
Merhaba. Geçen ay online olarak başvurumu tamamladım ve engelliyim seçeneğini işaretledim. Gerekli bilgileri ve rapor yüzdemi girdim sisteme. Fakat ilan başlığında "Engelli ilanı" gibi bir ibare yoktu. Fakat ilan içerisinde bu bilgiler girilebiliyordu. Kurul mülakatı sürecimi tamamladım. İnsan kaynaklarına engelli olduğumu belirttim fakat sistemde o şekilde herhangi bir bilgi gözükmediğini söylediler. Orada bir hanımefendi mail adresine engelli raporumu iletmemi istedi ve ilettim. Sürece bu şekilde devam ettik. Dün olumlu olarak dönüş aldım. Arayan kişiye engelli olarak mı giriş yapılacak diye sorduğumda "hayır böyle bir bilgi bizde yok, siz engelli misiniz?" gibi bir cevap verdi.

Ben üzerime düşen her şeyi yapmama rağmen bir türlü belgem dikkate alınmadı. Not aldık dediler. ******** grubuna eklenmedim henüz ve aranmadım da. Şu an başka yerden de iş görüşmem devam ediyor TGS olumsuz sonuçlanırsa diye. Fakat artık bekleyecek sürem kalmadı. Diğer iş yerini iptal edersem ve TGS olumlu dönmesine rağmen, engelli raporumdan dolayı beni reddederse bu benim için felaket senaryosuna dönüşür. Sağlık testleri aşamasında engel durumum sorun teşkil eder mi bunu öğrenmek istiyorum. İşin içinden çıkamadım. Bu konuda bilgisi ve tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.

Engel durumum: tek taraflı işitme kaybı. Normal duyup herhangi bir sorun yaşamdan çalışabiliyorum. Belge üzerinde işitme kaybım var sadece. Çalışmama engel değil. Ben belirtmesem kimse anlayamaz veya teste girmeden anlaşılamaz.

E

Ety

HavaPersonel.Com
Sağlık belgeleri istendiğinde işitme testinizde gözükecektir

Gerade

Gerade

HavaPersonel.Com
Sağlık belgeleri istendiğinde işitme testinizde gözükecektir
Ben zaten durumdan doktora bahsedip daha önceki testlerimi götüreceğim sorun o değil hocam. Bu TGS'de çalışmaya bir engel mi bunun cevabı gerekli.

E

Ety

HavaPersonel.Com
Ben zaten durumdan doktora bahsedip daha önceki testlerimi götüreceğim sorun o değil hocam. Bu TGS'de çalışmaya bir engel mi bunun cevabı gerekli.
Bir kulağin duymaması harekatta sorun yaşatıyor olabilir ama dispeç ofiste sorun olmaz diye düşünüyorum, engelli memur ilanına basvursaniz sorun olmaz derdim ama bu başvuruda bilemiyorum. Yhm içinse sorun olacagini ancak uzman doktordan çalışabilir raporu alirsaniz şansiniz olacagini dusunuyorum

Gerade

Gerade

HavaPersonel.Com
Bir kulağin duymaması harekatta sorun yaşatıyor olabilir ama dispeç ofiste sorun olmaz diye düşünüyorum, engelli memur ilanına basvursaniz sorun olmaz derdim ama bu başvuruda bilemiyorum. Yhm içinse sorun olacagini ancak uzman doktordan çalışabilir raporu alirsaniz şansiniz olacagini dusunuyorum
Doğru söylüyorsunuz. Bakalım uzman olumlu yanıt vermesine rağmen şirket doktoru ne diyecek. Teşekkür ederim yorumunuz için.

• Like
Tepkiler: Ety

Konuyu okuyanlar;