TGS Tgs’de Dovme

• Konbuyu başlatan oliviadunham
  • Başlangıç tarihi
O

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Arkadaslar merhaba, tgs yhm icin butun sinavlari gecmistim ama kurulda dovme olup olmadigini sordular bende var dedim. Kuruldaki kisi dovmemin boyuna bile bakmadan ekrana biseyler yazdi, bir hafta sonrada olumsuz mesaji geldi. Tgs’de dovmeli calisan bir kac kisi taniyorum. Sirf beni dovmem var ve torpilim yok diye almadilar cok eminim. Sorum su, bir dahaki alimda dovmemin olmadigini soylesem bir problem olur mu yoksa onlarin sisteminde dovmeli olarak gozukur muyum?

admin

admin

Admin
Moderatör
Arkadaslar merhaba, tgs yhm icin butun sinavlari gecmistim ama kurulda dovme olup olmadigini sordular bende var dedim. Kuruldaki kisi dovmemin boyuna bile bakmadan ekrana biseyler yazdi, bir hafta sonrada olumsuz mesaji geldi. Tgs’de dovmeli calisan bir kac kisi taniyorum. Sirf beni dovmem var ve torpilim yok diye almadilar cok eminim. Sorum su, bir dahaki alimda dovmemin olmadigini soylesem bir problem olur mu yoksa onlarin sisteminde dovmeli olarak gozukur muyum?
Dövmeniz görünür yerde değilse dövmem yok diyebilirsiniz

admin

admin

Admin
Moderatör
Kolumda maalesef :( sonradan gormeleri bir problem olur mu onu merak ediyorum acikcasi
Problem olur. Dövme konusunda şirket politikası var yani dövmeli bir çalışan var ise o trpilli değil sonradan yaptırmış ve gizli bir şekilde çalışıyor demektir.

O

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Anladim bir daha basvuru yapmamaliyim o zaman, tesekkurler :)

O

oliviadunham

HavaPersonel.Com
Problem olur. Dövme konusunda şirket politikası var yani dövmeli bir çalışan var ise o trpilli değil sonradan yaptırmış ve gizli bir şekilde çalışıyor demektir.

U

ucanyhm

HavaPersonel.Com
Ne zaman girmiştiniz mülakata

O

oliviadunham

HavaPersonel.Com
hocam yeni başlayan birinin kolunda 3 4 tane dövme var ama.
Evet iki aylik yeni giren birininde kocaman kolunda dovme vardi kendi gozlerimle gordum, hatta ona dovme sorun oluyo mu dedim ‘yok ya bisey demiyolar’ dedi. Neden kabul edildigini simdi anladim :)

Konuyu okuyanlar;