Muhammd

Üye
26 Ocak 2025
18
3
0
Arkadaşlar merhaba.
İstenilen tektikleri Aile hekimliğinde çılarırsak, kabul ederler mi. Ve ya bir kısmı Aile hekimliğinden bir kısmı da özel hastaneden çıkarılırsa kabul edilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.
İstenilen tektikleri Aile hekimliğinde çılarırsak, kabul ederler mi. Ve ya bir kısmı Aile hekimliğinden bir kısmı da özel hastaneden çıkarılırsa kabul edilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Kan tahlili hariç hiçbirini aile hekimi vermiyor diye biliyorum

Hocam sadece tektikleri alıp götüreceğim değil mi? Sağlık raporu olması gerekiyor mu. Yoksa sadece tektikler mi
Hastanede ki çalışanlar kafamı karıştırdı baya
sizden istenilenler nelerse onları bir dosyaya koyup götürün solunum testi idrar tahlili kan tahlili vs ne varsa sonuçlarını alın götürün zaten gittiğiniz hastanede ya da nerde yaptırıyorsanız diyin ben bunları iş için çıkarıyorum diye yardımcı olurlar

Ben de aynı bu şekilde belirttim. Ama sağlık raporu da çıkarmalısınız diyorlar. Oysa ki gönderilen mesajda rapor istenmiyor. Sadece tektikler isteniyor

Ben de aynı bu şekilde belirttim. Ama sağlık raporu da çıkarmalısınız diyorlar. Oysa ki gönderilen mesajda rapor istenmiyor. Sadece tektikler isteniyor
Hayır siz sadece ben şunu şunu yaptırcam diye tek tek söyleyin. Osgb gibi yerler vsr ordan daha uygun oluyor benim girdiğim zaman arkadaşlarımdan 3bin e yaptıranlar vardı özel hastanede. Ben osgbden 500 tl ye yaptım hepsini

ben Ocak ayında tgs yolcu hizmetleri memurluğuna başvuru yaptım üniversite öğrencisi olduğum için değerlendirmeye alınmadım diye sms geldi şimdi mezun oldum tekrardan ilan açılır mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.