Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. istanbul istasyon için YHM başvurusu yaptım. Ancak ikametgahımı Kartal’da gösterdim. İga diğer tarafta olduğu için çağırılmama gibi bi durumum olabilir mi? Ya da sabiha gökçen için çağırılır mıyım bilgisi olan var mı
Merhabalar. istanbul istasyon için YHM başvurusu yaptım. Ancak ikametgahımı Kartal’da gösterdim. İga diğer tarafta olduğu için çağırılmama gibi bi durumum olabilir mi? Ya da sabiha gökçen için çağırılır mıyım bilgisi olan var mı
ben geçen sene yhm için kurul mülakatına kadar gelmiştim sonrasında olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı bu sene tekrar başvurdum daha önce başvurduğum görünür mü acaba tekrar online sınava girmem gerekir mi kurula mı çağırırlar
ben geçen sene yhm için kurul mülakatına kadar gelmiştim sonrasında olumlu yada olumsuz bir dönüş olmadı bu sene tekrar başvurdum daha önce başvurduğum görünür mü acaba tekrar online sınava girmem gerekir mi kurula mı çağırırlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.