anonhavacı
HavaPersonel.Com
ingilizce 2-3 yanlış vardırda genel yetenek süre yetişmedi mülakat icin kac dogru yeterlidir 28 sorudan
Benimde İngilizcede sıkıntı yoktu ama genel yetenekde süre sıkıntısı oldu belli bir sayı yok ki bize söylenen şu kadar yapılmalı diyeingilizce 2-3 yanlış vardırda genel yetenek süre yetişmedi mülakat icin kac dogru yeterlidir 28 sorudan
Benimde İngilizcede sıkıntı yoktu ama genel yetenekde süre sıkıntısı oldu belli bir sayı yok ki bize söylenen şu kadar yapılmalı diy
28 den 17-23 dogru vardır bendeBenimde İngilizcede sıkıntı yoktu ama genel yetenekde süre sıkıntısı oldu belli bir sayı yok ki bize söylenen şu kadar yapılmalı diye
Benimde o civarda birşey olması lazım süre sıkıntısından dolayı son 4 soruyu sallamak zorunda kaldım28 den 17-23 dogru vardır bende
oyalandım bende farketmedim kardişValla benim 8dk artti genel yetenekte asiri kolaydi
Bende tam tersi genel yetenek 27/28 ama İngilizce 25/36 emin olduklarım. Bir dahaki sefere aklınızda bulunsun eğer zaman harcanması gereken bir soru olursa onları en arkaya atın kolaylari aradan çıkartın böylece hiç olmazsa o an yapılacak en yüksek net sayısına ulaşırsınız
Olabilir sorulara odaklanmaktan yanlış hatırlamış olabilirimİngilizce'de 32 soru vardı zaten 36 mıydı sizdeki
Online göreŞimdi çıktım bende yerinde sınavdan
İngilizce Bi tık daha kolaydı sanki
seviyesi nasıldı a2 b1?Online göre
Bence B1-B2 arasında bi seviyeydi ama kişiye göre zorluk oranı da değişiklik gösterir diye düşünmekteyim.seviyesi nasıldı a2 b1?
TeşekkürlerBence B1-B2 arasında bi seviyeydi ama kişiye göre zorluk oranı da değişiklik gösterir diye düşünmekteyim.
Çok sağolun10 tane çok basit A2 seviye soru vardı
B1 seviye listening ler ile birlikte sanki