TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Online Sınav Sonrası Mesaj Bekleyenler

1907

HavaPersonel.Com
Yani bugün sınava giren olmadı mı hiç ? İyi geçen kötü geçen yada başka bir şey söylemek isteyen ? Tabikide zorlamıyorum asla kimse vermek zorunda değil ama en azından nasıl geçtiği hakkında bir yorum yazmak isteyen var ise lütfen yazsın. 🙏
Merhaba bugün girdim sınava ben online sınavdan daha kolaydı kesinlikle. Kelime bilgisi varsa çözülebilecek bir sınavda genel olarak b1-b2 civarıydı.

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Merhaba bugün girdim sınava ben online sınavdan daha kolaydı kesinlikle. Kelime bilgisi varsa çözülebilecek bir sınavda genel olarak b1-b2 civarıydı.

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tam olarak hangi konular çıktı bir bilgi verme şansınız var mıdır ? Paragraf ağırlıklı mıydı? Listening ağırlıklı mıydı? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. Şimdiden teşekkür ederim.

1907

HavaPersonel.Com
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Tam olarak hangi konular çıktı bir bilgi verme şansınız var mıdır ? Paragraf ağırlıklı mıydı? Listening ağırlıklı mıydı? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. Şimdiden teşekkür ederim.
Rica ederim, 7 tane falan listening vardı gramer sorusu çok yoktu geneli kelime bilgisi gerektiren sorulardır paragraf soruları vardı

Anıl

HavaPersonel.Com
İzmir için dönüşler başladı mı bilgisi olan var mı?

murty

HavaPersonel.Com
Tgs maaşlar ile alakalı bi bilgi var mı

marceline60

HavaPersonel.Com
Bende evden online sınava girdim hala mesaj bekliyorum. Genel yetenek kötü geçti bende olumsuz mesaj geleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma kriterlerden dolayı olumsuz mesajı geldi.

alibeyy

HavaPersonel.Com
istanbul havalimanı tgs online sınavı sonrası hala mülakat mesajı alamadık. bunun bir süresi varmı ne zaman bizlere iletilecek olumlu veya olumsuz bir mesaj.

alibeyy

HavaPersonel.Com
Bende evden online sınava girdim hala mesaj bekliyorum. Genel yetenek kötü geçti bende olumsuz mesaj geleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma kriterlerden dolayı olumsuz mesajı geldi.
benim online sınavlarım iyi geçti. fakat kaç gün geçti hala bir mülakat mesajı alamadım.

alibeyy

HavaPersonel.Com
İkinci yerinde sinav a girdiniz mi? Bütün yerinde sınavlar tamamlandıktan sonra dönüş yapılır diye düşünüyorum.
hocam, yerinde ingilizce sınavı için bile bir mesaj alamadım onu demek istiyorum aslında. herkese sınav mesajı gelmiş. fakat benimki iyi geçmesine rağmen bir mesaj alamadım

Fvzyeplt

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bizimle aynı gün sınava girenler işe başlayacak nerdeyse o aşamaya geldiler. Ben aradım telefonu açan yok maalesef. İstanbul için başvurmuştum bende

Konuyu okuyanlar;