Havadaki kadınlar
HavaPersonel.Com
Canım öyle istiyor başka sorun varmıBen egoist biri değilim. Madem 7 yıldır var olan sayfalar sizi yeterince tatmin ediyordu neden buradasınız ?
Canım öyle istiyor başka sorun varmıBen egoist biri değilim. Madem 7 yıldır var olan sayfalar sizi yeterince tatmin ediyordu neden buradasınız ?
Canım öyle istiyor başka sorun varmı
İyi forumlarCanım öyle istiyor başka sorun varmı
Merhaba bugün girdim sınava ben online sınavdan daha kolaydı kesinlikle. Kelime bilgisi varsa çözülebilecek bir sınavda genel olarak b1-b2 civarıydı.Yani bugün sınava giren olmadı mı hiç ? İyi geçen kötü geçen yada başka bir şey söylemek isteyen ? Tabikide zorlamıyorum asla kimse vermek zorunda değil ama en azından nasıl geçtiği hakkında bir yorum yazmak isteyen var ise lütfen yazsın.![]()
0.7 almak için kaç doğru kaç yanlış gerekiyor. Bilginiz var mıdır?Öncelik sınavdan 0.7 alanları çağırıyorlarmış
İyi akşamlar tam puan nedir, kaç doğru yaparsak 0,7 puan yapıyor bilginiz varsa paylaşır mısınızÖncelik sınavdan 0.7 alanları çağırıyorlarmış
Merhaba bugün girdim sınava ben online sınavdan daha kolaydı kesinlikle. Kelime bilgisi varsa çözülebilecek bir sınavda genel olarak b1-b2 civarıydı.
Rica ederim, 7 tane falan listening vardı gramer sorusu çok yoktu geneli kelime bilgisi gerektiren sorulardır paragraf soruları vardıCevabınız için çok teşekkür ederim. Tam olarak hangi konular çıktı bir bilgi verme şansınız var mıdır ? Paragraf ağırlıklı mıydı? Listening ağırlıklı mıydı? Kusura bakmayın biraz fazla soru sordum. Şimdiden teşekkür ederim.
Yok hala ben de bekliyorum başlamadı sanırsamİzmir için dönüşler başladı mı bilgisi olan var mı?
İzmir için mi mesaj gelmişBende evden online sınava girdim hala mesaj bekliyorum. Genel yetenek kötü geçti bende olumsuz mesaj geleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma kriterlerden dolayı olumsuz mesajı geldi.
İzmir için hala mesajlar atılmadı sanırsam çünkü kimseden ses çıkmıyorİzmir için mi mesaj gelmiş
benim online sınavlarım iyi geçti. fakat kaç gün geçti hala bir mülakat mesajı alamadım.Bende evden online sınava girdim hala mesaj bekliyorum. Genel yetenek kötü geçti bende olumsuz mesaj geleceğini düşünüyorum. Arkadaşıma kriterlerden dolayı olumsuz mesajı geldi.
İkinci yerinde sinav a girdiniz mi? Bütün yerinde sınavlar tamamlandıktan sonra dönüş yapılır diye düşünüyorum.benim online sınavlarım iyi geçti. fakat kaç gün geçti hala bir mülakat mesajı alamadım.
hocam, yerinde ingilizce sınavı için bile bir mesaj alamadım onu demek istiyorum aslında. herkese sınav mesajı gelmiş. fakat benimki iyi geçmesine rağmen bir mesaj alamadımİkinci yerinde sinav a girdiniz mi? Bütün yerinde sınavlar tamamlandıktan sonra dönüş yapılır diye düşünüyorum.