TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Online Sınav Sonrası Mesaj Bekleyenler

• Konbuyu başlatan xbayman
  • Başlangıç tarihi
X

xbayman

HavaPersonel.Com
TGS Yolcu hizmetleri memurluğu sınav online yapıldıktan sonra mesaj gelmeyen kişilere mesaj gelecek mi?

B

Bgum

HavaPersonel.Com
TGS Yolcu hizmetleri memurluğu sınav online yapıldıktan sonra mesaj gelmeyen kişilere mesaj gelecek mi?
Ben aynen bu durumdayım,Online sınavdan sonra ne olumsuz ne de olumlu bir cevap aldım

S

Sup76

HavaPersonel.Com
Mülakat daveti alan varsa bugünlerde lütfen bilgilendirsin bizi..
Sms gelen varmı merak ediyoruz

H

Havadaki kadınlar

HavaPersonel.Com
Öncelik sınavdan 0.7 alanları çağırıyorlarmış

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
İzmir ve Antalya için dönüşler başlamadı diye biliyorum , sabırlı olmakta fayda var şayet 1-2 haftada bitecek bir süreç degil çok başvuru var

C

cerenerogluu

HavaPersonel.Com
Merhaba bana da hiçbir şekilde mesaj gelmedi. Neredeyse herkese dönüş yapılmış. Ama olumsuz olanlara da olumsuz şeklinde mesaj gidenler de olmuş dediler. Gerçekten ne olacak böyle

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Merhaba bana da hiçbir şekilde mesaj gelmedi. Neredeyse herkese dönüş yapılmış. Ama olumsuz olanlara da olumsuz şeklinde mesaj gidenler de olmuş dediler. Gerçekten ne olacak böyle
Online sınava girip olumsuz sonuç alan olmadı daha galiba olumlu olanları yerinde tekrar ingilizce sınavına çağırdılar yüzyüze kimseye daha gitmedi olumsuz mesaj

H

Havadaki kadınlar

HavaPersonel.Com
Bu eski düzen yani dyned olmadığı için dyned puanlaması yapılamaz. Hrpeak sisteminde puanlamanın nasıl yapıldığı henüz bilinmiyor.
Sürekli beni yalanlıyorsun admin geçen günde böyle iddialaştın benim dediğim çıktı hrpeak sistemide bu şekilde sordum buraya yanlış bilgi vericek halim yok dahada asla bildiğim hiçbişeyi yazmam

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Sürekli beni yalanlıyorsun admin geçen günde böyle iddialaştın benim dediğim çıktı hrpeak sistemide bu şekilde sordum buraya yanlış bilgi vericek halim yok dahada asla bildiğim hiçbişeyi yazmam

Teşekkürler doğru bilgi verdiğiniz için.

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Yani bugün sınava giren olmadı mı hiç ? İyi geçen kötü geçen yada başka bir şey söylemek isteyen ? Tabikide zorlamıyorum asla kimse vermek zorunda değil ama en azından nasıl geçtiği hakkında bir yorum yazmak isteyen var ise lütfen yazsın. 🙏

admin

admin

Admin
Moderatör

Kimseyi yalanladığım yok geçen ne olduğunu da hatırlamıyorum ancak alınıp küsmenize gerek yok.

Bilgi konusunda ise canınız nasıl isterse öyle davranın 3 yıldır bu platform sizin sayenizde varlığını sürdürüyor gibi konuşmanıza gerek yok.

İyi forumlar.

G

groundservicesagent

HavaPersonel.Com
Sizde limanda çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam buraya çoğu yazılan bilgi kirliliği farketmişsinizdir

Evet farkettim. Burayı belirli şeyler dışında takip etmemek gerekiyor. Çünkü insan hem stres yapıyor hemde doğru bildiği şeyler hakkında sürekli sorguluyor.

H

Havadaki kadınlar

HavaPersonel.Com
Kimseyi yalanladığım yok geçen ne olduğunu da hatırlamıyorum ancak alınıp küsmenize gerek yok.

Bilgi konusunda ise canınız nasıl isterse öyle davranın 3 yıldır bu platform sizin sayenizde varlığını sürdürüyor gibi konuşmanıza gerek yok.

İyi forumlar.
Bence sen sadece Bilgi veren havacılık sayfası sen gibi davranıyorsun senden öncede insanlar başka sayfalardan haberleşiyordu yaklasık 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum geçen gün yazdım ikinci bir online ingilizce DTM de olucak diye orayada yazdın sanmıyorum bilmem ne diye iyi hatırla sonra bir baktım hikayede paylaştın

admin

admin

Admin
Moderatör
Bence sen sadece Bilgi veren havacılık sayfası sen gibi davranıyorsun senden öncede insanlar başka sayfalardan haberleşiyordu yaklasık 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum geçen gün yazdım ikinci bir online ingilizce DTM de olucak diye orayada yazdın sanmıyorum bilmem ne diye iyi hatırla sonra bir baktım hikayede paylaştın

Ben egoist biri değilim. Madem 7 yıldır var olan sayfalar sizi yeterince tatmin ediyordu neden buradasınız ?

Konuyu okuyanlar;