X
xbayman
HavaPersonel.Com
TGS Yolcu hizmetleri memurluğu sınav online yapıldıktan sonra mesaj gelmeyen kişilere mesaj gelecek mi?
Ben aynen bu durumdayım,Online sınavdan sonra ne olumsuz ne de olumlu bir cevap aldımTGS Yolcu hizmetleri memurluğu sınav online yapıldıktan sonra mesaj gelmeyen kişilere mesaj gelecek mi?
Öncelik derken olumsuz mesajı gelmediği için o zaman biz 0.7 nin altında aldık sanırım öyleyse şayetÖncelik sınavdan 0.7 alanları çağırıyorlarmış
Bu eski düzen yani dyned olmadığı için dyned puanlaması yapılamaz. Hrpeak sisteminde puanlamanın nasıl yapıldığı henüz bilinmiyor.Öncelik sınavdan 0.7 alanları çağırıyorlarmış
Merhaba bana da hiçbir şekilde mesaj gelmedi. Neredeyse herkese dönüş yapılmış. Ama olumsuz olanlara da olumsuz şeklinde mesaj gidenler de olmuş dediler. Gerçekten ne olacak böyleTGS Yolcu hizmetleri memurluğu sınav online yapıldıktan sonra mesaj gelmeyen kişilere mesaj gelecek mi?
Online sınava girip olumsuz sonuç alan olmadı daha galiba olumlu olanları yerinde tekrar ingilizce sınavına çağırdılar yüzyüze kimseye daha gitmedi olumsuz mesajMerhaba bana da hiçbir şekilde mesaj gelmedi. Neredeyse herkese dönüş yapılmış. Ama olumsuz olanlara da olumsuz şeklinde mesaj gidenler de olmuş dediler. Gerçekten ne olacak böyle
Online sınava girip olumsuz sonuç alan olmadı daha galiba olumlu olanları yerinde tekrar ingilizce sınavına çağırdılar yüzyüze kimseye daha gitmedi olumsuz mesaj
Sürekli beni yalanlıyorsun admin geçen günde böyle iddialaştın benim dediğim çıktı hrpeak sistemide bu şekilde sordum buraya yanlış bilgi vericek halim yok dahada asla bildiğim hiçbişeyi yazmamBu eski düzen yani dyned olmadığı için dyned puanlaması yapılamaz. Hrpeak sisteminde puanlamanın nasıl yapıldığı henüz bilinmiyor.
Sürekli beni yalanlıyorsun admin geçen günde böyle iddialaştın benim dediğim çıktı hrpeak sistemide bu şekilde sordum buraya yanlış bilgi vericek halim yok dahada asla bildiğim hiçbişeyi yazmam
Sizde limanda çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam buraya çoğu yazılan bilgi kirliliği farketmişsinizdirTeşekkürler doğru bilgi verdiğiniz için.
Sürekli beni yalanlıyorsun admin geçen günde böyle iddialaştın benim dediğim çıktı hrpeak sistemide bu şekilde sordum buraya yanlış bilgi vericek halim yok dahada asla bildiğim hiçbişeyi yazmam
Sizde limanda çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam buraya çoğu yazılan bilgi kirliliği farketmişsinizdir
Bence sen sadece Bilgi veren havacılık sayfası sen gibi davranıyorsun senden öncede insanlar başka sayfalardan haberleşiyordu yaklasık 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum geçen gün yazdım ikinci bir online ingilizce DTM de olucak diye orayada yazdın sanmıyorum bilmem ne diye iyi hatırla sonra bir baktım hikayede paylaştınKimseyi yalanladığım yok geçen ne olduğunu da hatırlamıyorum ancak alınıp küsmenize gerek yok.
Bilgi konusunda ise canınız nasıl isterse öyle davranın 3 yıldır bu platform sizin sayenizde varlığını sürdürüyor gibi konuşmanıza gerek yok.
İyi forumlar.
Sizde limanda çalışıyorsunuz yanlış hatırlamıyorsam buraya çoğu yazılan bilgi kirliliği farketmişsinizdir
Bence sen sadece Bilgi veren havacılık sayfası sen gibi davranıyorsun senden öncede insanlar başka sayfalardan haberleşiyordu yaklasık 7 yıl gibi bir süreden bahsediyorum geçen gün yazdım ikinci bir online ingilizce DTM de olucak diye orayada yazdın sanmıyorum bilmem ne diye iyi hatırla sonra bir baktım hikayede paylaştın
Kesinlikle dahada bişey yazmamEvet farkettim. Burayı belirli şeyler dışında takip etmemek gerekiyor. Çünkü insan hem stres yapıyor hemde doğru bildiği şeyler hakkında sürekli sorguluyor.