@adminArkadaşlar selam, online sınav sonrası benim gibi mülakat daveti almayanlar varmı halen?
Online sınavım baya iyi geçmişti benim ancak halen bi geri dönüş alamadım, uzun bir süreç demişlerdi ancak halen beklemedeyim.
merhaba, iki sınavım iyi geçmesine rağmen bende hala yerinde ingilizce sınavı için bir davet alamadım. 1 haftadır tgs yi arıyorum fakat kimseye ulaşamıyorum. yani mülakat davetleri neredeyse bitti herkese gönderilmiş durumda. biz ise hala yerinde sınav daveti bile alamadık. admin konuyla ilgili geri dönüş yapabilir misin?Arkadaşlar selam, online sınav sonrası benim gibi mülakat daveti almayanlar varmı halen?
Online sınavım baya iyi geçmişti benim ancak halen bi geri dönüş alamadım, uzun bir süreç demişlerdi ancak halen beklemedeyim.
Daha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorummerhaba, iki sınavım iyi geçmesine rağmen bende hala yerinde ingilizce sınavı için bir davet alamadım. 1 haftadır tgs yi arıyorum fakat kimseye ulaşamıyorum. yani mülakat davetleri neredeyse bitti herkese gönderilmiş durumda. biz ise hala yerinde sınav daveti bile alamadık. admin konuyla ilgili geri dönüş yapabilir misin?
yani beklentiyi çok yüksekte tutmak istemiyorum umarım yanılırım da o mesajı bizde alabiliriz. neredeyse 2. haftayı bitireceğiz kimseden ses seda yok.Daha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorum![]()
15 şubata kadar mülakat daveti alanlar var diye gördüm. Bende şimdi mail attım, maile geri dönüş sağlıyorlar diye duymuştum.yani beklentiyi çok yüksekte tutmak istemiyorum umarım yanılırım da o mesajı bizde alabiliriz. neredeyse 2. haftayı bitireceğiz kimseden ses seda yok.
Evet yarın 23:55 te son hatta online sınav sürecinin bitiş süresiDaha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorum![]()
Arkadaşlar mülakatla yerinde ingilizce sınavını karıştırmayın online sınavdan olumlu sms alırsanız yerinde bidaha yüzyüze ingilizce sınavına giriyorsunuz ondanda olumlu alırsanız kurul mülakatına davet ediliyorsunuz süreç bu şekilde işliyor.15 şubata kadar mülakat daveti alanlar var diye gördüm. Bende şimdi mail attım, maile geri dönüş sağlıyorlar diye duymuştum.
Önce 32 soruluk yerinde İngilizce mülakat oluyor Antalya için Şuan ona çağırıldık sanırım bu aşamadan sonra sözlü mülakat olacakmerhaba, iki sınavım iyi geçmesine rağmen bende hala yerinde ingilizce sınavı için bir davet alamadım. 1 haftadır tgs yi arıyorum fakat kimseye ulaşamıyorum. yani mülakat davetleri neredeyse bitti herkese gönderilmiş durumda. biz ise hala yerinde sınav daveti bile alamadık. admin konuyla ilgili geri dönüş yapabilir misin?
Ben geri döneceklerini düşünüyorum eğer iş kurla 2 ay anlaşmaları varsa grup grup döneceklerini düşünüyorum daha oncede öyle olmuştu ama 2 ayın sonunda orada kalmak size bağlı tutunmaya çalışın Bi yolunu bulunArkadaşlar selam, online sınav sonrası benim gibi mülakat daveti almayanlar varmı halen?
Yerinde İngilizce mülakata alıyorlar bu hafta sonrasında sözlü mülakat için çağırılırızBen geri döneceklerini düşünüyorum eğer iş kurla 2 ay anlaşmaları varsa grup grup döneceklerini düşünüyorum daha oncede öyle olmuştu ama 2 ayın sonunda orada kalmak size bağlı tutunmaya çalışın Bi yolunu bulun
siz ne zaman mesaj aldınız mülakat içinYerinde İngilizce mülakata alıyorlar bu hafta sonrasında sözlü mülakat için çağırılırız
size mülakat mesajı ne zaman geldi?
Mail attıysanız geri dönüş oldu mu bir de hangi mail adresine atmıştınız15 şubata kadar mülakat daveti alanlar var diye gördüm. Bende şimdi mail attım, maile geri dönüş sağlıyorlar diye duymuştum.
Daha yeniden kastınız hangi tarihte online sınava giren olmuşDaha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorum![]()