TGS Tgs yolcu hizmetleri online sınav sonrası davet bekleyenler

umutbe.

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam, online sınav sonrası benim gibi mülakat daveti almayanlar varmı halen?
Online sınavım baya iyi geçmişti benim ancak halen bi geri dönüş alamadım, uzun bir süreç demişlerdi ancak halen beklemedeyim.

alibeyy

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar selam, online sınav sonrası benim gibi mülakat daveti almayanlar varmı halen?
Online sınavım baya iyi geçmişti benim ancak halen bi geri dönüş alamadım, uzun bir süreç demişlerdi ancak halen beklemedeyim.
merhaba, iki sınavım iyi geçmesine rağmen bende hala yerinde ingilizce sınavı için bir davet alamadım. 1 haftadır tgs yi arıyorum fakat kimseye ulaşamıyorum. yani mülakat davetleri neredeyse bitti herkese gönderilmiş durumda. biz ise hala yerinde sınav daveti bile alamadık. admin konuyla ilgili geri dönüş yapabilir misin?

umutbe.

HavaPersonel.Com
merhaba, iki sınavım iyi geçmesine rağmen bende hala yerinde ingilizce sınavı için bir davet alamadım. 1 haftadır tgs yi arıyorum fakat kimseye ulaşamıyorum. yani mülakat davetleri neredeyse bitti herkese gönderilmiş durumda. biz ise hala yerinde sınav daveti bile alamadık. admin konuyla ilgili geri dönüş yapabilir misin?
Daha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorum 😅

alibeyy

HavaPersonel.Com
Daha yeni online sınava girenler olmuş bende düşünüyorum acaba o grubamı dahil edicekler diye herşeye bi umut bağlıyorum 😅
yani beklentiyi çok yüksekte tutmak istemiyorum umarım yanılırım da o mesajı bizde alabiliriz. neredeyse 2. haftayı bitireceğiz kimseden ses seda yok.

umutbe.

HavaPersonel.Com
yani beklentiyi çok yüksekte tutmak istemiyorum umarım yanılırım da o mesajı bizde alabiliriz. neredeyse 2. haftayı bitireceğiz kimseden ses seda yok.
15 şubata kadar mülakat daveti alanlar var diye gördüm. Bende şimdi mail attım, maile geri dönüş sağlıyorlar diye duymuştum.

winchester

HavaPersonel.Com
Merhaba, bende aynı şekilde hala yerinde sınav için mesaj almadım, gerçekten bir umut bekliyoruz.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
15 şubata kadar mülakat daveti alanlar var diye gördüm. Bende şimdi mail attım, maile geri dönüş sağlıyorlar diye duymuştum.
Arkadaşlar mülakatla yerinde ingilizce sınavını karıştırmayın online sınavdan olumlu sms alırsanız yerinde bidaha yüzyüze ingilizce sınavına giriyorsunuz ondanda olumlu alırsanız kurul mülakatına davet ediliyorsunuz süreç bu şekilde işliyor.
Yerinde yüzyüze yapılan ingilizce sınavları devam ediyor 14 şubata davet alanlar vardı. Daha online sınava girenlerde var hem sabırlı olmak lazım olumlu olumsuz kesin dönüş yapıyorlar. Herkes için hakkında hayırlısı olsun hayırlı kandiller :)

Havacıcansu07

HavaPersonel.Com
Önce 32 soruluk yerinde İngilizce mülakat oluyor Antalya için Şuan ona çağırıldık sanırım bu aşamadan sonra sözlü mülakat olacak

rumay

HavaPersonel.Com
Ben geri döneceklerini düşünüyorum eğer iş kurla 2 ay anlaşmaları varsa grup grup döneceklerini düşünüyorum daha oncede öyle olmuştu ama 2 ayın sonunda orada kalmak size bağlı tutunmaya çalışın Bi yolunu bulun

Havacıcansu07

HavaPersonel.Com
Ben geri döneceklerini düşünüyorum eğer iş kurla 2 ay anlaşmaları varsa grup grup döneceklerini düşünüyorum daha oncede öyle olmuştu ama 2 ayın sonunda orada kalmak size bağlı tutunmaya çalışın Bi yolunu bulun
Yerinde İngilizce mülakata alıyorlar bu hafta sonrasında sözlü mülakat için çağırılırız

Konuyu okuyanlar;