H
Hüzünlükek
HavaPersonel.Com
istanbul yhm mülakat için var mı aranan bu sıralar?
Siz arandınızmıistanbul yhm mülakat için var mı aranan bu sıralar?
Evet çok değişik bir konuşma tarzıyla mülakata çağırdı. Yani iki cümleyi bir araya zor getirdi çok şaşırdımSiz arandınızmı
Bugün arandım pzt kurul mülakatına çağırdılaristanbul yhm mülakat için var mı aranan bu sıralar?
Siz heyecanlı mısınız bende de heyecan oldu biraz neye çalışacağımı şaşırdımBugün arandım pzt kurul mülakatına çağırdılar
Mesaj düştümü güm içinde atılacak dendi banaÇok hemde. İng speaking var mı acaba
Mesaj düştümü bana gün içinde düşçek dendiBugün arandım pzt kurul mülakatına çağırdılar
Henüz gelmedi banadaMesaj düştümü bana gün içinde düşçek dendi
Allah yardımcımız olsunHenüz gelmedi banada
Ararlar yine, bende açmamıştım aradılar bir kaç saat sonra merak etmeyin ulaşırlar her türlübeni bugün aradılar ama duymadığım için açmadım. numarayı geri aradım defalarca ama açan olmadı. nasıl ulaşabilirim biliyor musunuz acaba?
Mesaj düşen varmıArarlar yine, bende açmamıştım aradılar bir kaç saat sonra merak etmeyin ulaşırlar her türlü
Benide aradılar bugün sabah aramışlar görmemişim bi kaç saat sonra yine aradılar gün saat verdiler gün içinde mesaj atılır dediler
Saat olarak kaç dedilerBenide aradılar bugün sabah aramışlar görmemişim bi kaç saat sonra yine aradılar gün saat verdiler gün içinde mesaj atılır dediler
ben de aynı durumdayım umarım olumlu gelişir durumbeni bugün aradılar ama duymadığım için açmadım. numarayı geri aradım defalarca ama açan olmadı. nasıl ulaşabilirim biliyor musunuz acaba?