TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Mülakat

Keremylmzz

HavaPersonel.Com
Yerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim

Harekatcı

HavaPersonel.Com
normal sivil şeklinde giriyosun sınava tabletten. online girdigin sınavla benzer

admin

Admin
Moderatör
Sistem iki farklı şekilde işler bazen yerinde ing sınavını geçenler direkt ing ve kurul mülakatına alırlar. Bazen de daha sonra planlama yapılma üzere eve gönderilirler. İng mülakatta kendinizden bahseder ve geçmiş iş deneyimleriniz hakkında konuşursunuz. Size yolcuya bagajını bandın üzerine koy, pasaportunuzu verir misiniz, çıkışa nasıl giderim gibi şeyleri ingilizceye çevirtebilirler. Önemli olan ingilizce sınavından aldığınız sonuç eğer iyi bir sonuç alırsanız ing konuşma mülakatı çok önemli değil yönetici ile görüştürürler sizi

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Sistem iki farklı şekilde işler bazen yerinde ing sınavını geçenler direkt ing ve kurul mülakatına alırlar. Bazen de daha sonra planlama yapılma üzere eve gönderilirler. İng mülakatta kendinizden bahseder ve geçmiş iş deneyimleriniz hakkında konuşursunuz. Size yolcuya bagajını bandın üzerine koy, pasaportunuzu verir misiniz, çıkışa nasıl giderim gibi şeyleri ingilizceye çevirtebilirler. Önemli olan ingilizce sınavından aldığınız sonuç eğer iyi bir sonuç alırsanız ing konuşma mülakatı çok önemli değil yönetici ile görüştürürler sizi
Yönetici ile görüştürüyorlarmı bu son alımda sanki girenler hiç böyle bilgi paylasmamıs

SELOCAN

HavaPersonel.Com
TGS bir daha ne zaman izmir de yolcu hizmetleri memuru alır?

civciv

HavaPersonel.Com
dün beni tgs 36 36 olan numaradn aradı ama 1 sn falan sürdü yetişemedim bir daha geri dönüş yapamadım tekrardan ararlar mı mülakat sonucu bekliyorum yhm için @admin

mrworldwide

HavaPersonel.Com
Yönetici ile görüştürüyorlarmı bu son alımda sanki girenler hiç böyle bilgi paylasmamıs
İstanbulda yönetici girmiyor sanırım benim mülakatımda normal sivil insanlar girmişti takım elbiseli vs yoktu. Bazı mülakatlarda da topluluğun içinden seçip ik'nın en üst yöneticisinin karşısına çıkartıyorlarmış arkadaşımın başına geldi.

Konuyu okuyanlar;