Keremylmzz
HavaPersonel.Com
Yerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim
Bilgisayardan oluyor sınav 30 soru vardı yanlış hatırlamıyorsam online sınava benzer bir sınavdı 5-6 tanede listening vardıYerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim
Sözlü mülakatta gün içinde miBilgisayardan oluyor sınav 30 soru vardı yanlış hatırlamıyorsam online sınava benzer bir sınavdı 5-6 tanede listening vardı
Kaç yapmam gerekiyor ve dikkat etmem gereken bir şey var mınormal sivil şeklinde giriyosun sınava tabletten. online girdigin sınavla benzer
Hayır eğer yerinde sınavı geçerseniz sizi bilgilendiriyorlar ve kurul mülakatına çağırıyorlar. Bu süre 2 günüde bulabilir 2 ayıda.. başarılarSözlü mülakatta gün içinde mi
Evde online sınava ne zaman girmiştinYerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim
Yönetici ile görüştürüyorlarmı bu son alımda sanki girenler hiç böyle bilgi paylasmamısSistem iki farklı şekilde işler bazen yerinde ing sınavını geçenler direkt ing ve kurul mülakatına alırlar. Bazen de daha sonra planlama yapılma üzere eve gönderilirler. İng mülakatta kendinizden bahseder ve geçmiş iş deneyimleriniz hakkında konuşursunuz. Size yolcuya bagajını bandın üzerine koy, pasaportunuzu verir misiniz, çıkışa nasıl giderim gibi şeyleri ingilizceye çevirtebilirler. Önemli olan ingilizce sınavından aldığınız sonuç eğer iyi bir sonuç alırsanız ing konuşma mülakatı çok önemli değil yönetici ile görüştürürler sizi
Kurul mülakatında görüşürsünüzYönetici ile görüştürüyorlarmı bu son alımda sanki girenler hiç böyle bilgi paylasmamıs
İşkur üzerinden açık ilan var oradan başvurunTGS bir daha ne zaman izmir de yolcu hizmetleri memuru alır?
Hangi il acabaYerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim
Hangi havalimanı için girceksinizYerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim
Ararlardün beni tgs 36 36 olan numaradn aradı ama 1 sn falan sürdü yetişemedim bir daha geri dönüş yapamadım tekrardan ararlar mı mülakat sonucu bekliyorum yhm için @admin
İstanbulHangi il acaba
Mülakatlar hala devam ediyor ozmanİstanbul
İstanbulda yönetici girmiyor sanırım benim mülakatımda normal sivil insanlar girmişti takım elbiseli vs yoktu. Bazı mülakatlarda da topluluğun içinden seçip ik'nın en üst yöneticisinin karşısına çıkartıyorlarmış arkadaşımın başına geldi.Yönetici ile görüştürüyorlarmı bu son alımda sanki girenler hiç böyle bilgi paylasmamıs
Sınava girdiniz mi? Nasıl geçti? Mülakata çağırdılar mı?Yerinde İngilizce sınavım var yarın sistem nasıl işliyor bilenler detaylı yazabilir mi ilk defa gireceğim