ebrus

Üye
1 Ağu 2023
62
14
35
Arkadaşlar geçen hafta havuzdasınız ya da olumsuz mesajı almamış olanlarımız varsa benim gibi bilgilendirme aldığında buraya yazabilirse çok iyi olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Merhabalar hiçbir sonuç gelmedi bana daa inşallah bu hafta dönerler en azindan önümüzü görürüz

• Like
Tepkiler: ebrus
Arkadaşlar geçen hafta havuzdasınız ya da olumsuz mesajı almamış olanlarımız varsa benim gibi bilgilendirme aldığında buraya yazabilirse çok iyi olur hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
bana da ne olumsuz ne de yedek sms si gelmemişti az önce tgs aradi beni tekrar mülakata çağırıyorlar perşembe saat 10.00 da tekrardan mülakata gireceğim 26 martta girmiştim mülakata (yhm ist için)

14 Nisan’da girdim İst-Yhm kurul mülakatına hala dönüş yapılmadı. Ramp ve Head Set içinde değerlendirilecek denmişti. Geri dönüş yok.

bana da ne olumsuz ne de yedek sms si gelmemişti az önce tgs aradi beni tekrar mülakata çağırıyorlar perşembe saat 10.00 da tekrardan mülakata gireceğim 26 martta girmiştim mülakata (yhm ist için)
Neden bi daha çağırdılar acaba enteresan ingilizceniz nasıldı mülakatta

İkinci diliniz falan mı vardı acaba tekrar mülakat yapmaları çok anlamsız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.