R
rumay
HavaPersonel.Com
Yolcu hizmetleri memurluğu eğitim için aranan varmı?sınavı iyi gectiği halde olumsuz olarak geri dönüş alan?
Oluyor maalesef ama bir sonraki alımda tekrar başvuru yapabiliyorsunuz. Dyned sınavından 0.5 üzeri almanız gerekiyor. Daha sonra sizi ingilizce yüz yüze mülakata alıyorlar. Başarılı olursanız kişilik envanter testi ve genel yetenek testine sokuyorlar. En son sizi insan kaynakları direktörü ile birebir kurul mülakatına sokuyorlar. Bu işlemlerden birini bile yaşamazsanız sonucunuz olumsuz oluyor. Ama hepsini tamamladıysanız genellikle olumlu dönüyorlar.Yolcu hizmetleri memurluğu eğitim için aranan varmı?sınavı iyi gectiği halde olumsuz olarak geri dönüş alan?
Dyned kaç almıştınızİngilizce grammer sınavı okadar kolay ki bırakın a2 seviyesini a1 seviyesinde diyebilirim bunu bitirdikten sonra yüzyüze ingilizce speaking sınavına girildiğinde ise 4 soru sorulmustu hepsini anlayarak cevapladım yani hiç ingilizce bilmeyenin bile cevaplayabileceği tarzda sorular onlarda okeylediler zaten buna rağmen kişilik envanterine ve genel yetenek sınavına alınmamak çok ilginç degilmi
İlginç sizi almaları gerekirdi yönetici ile mülakata
Hayır dyned 20 soru değil 40-50 soru çözmeniz gerekir 0.5 için siz emin misiniz 0.7 aldığınıza neredeyse 65-70 soruya denk gelir.Normal i.k ile mülakata girdim dediğim gibi çok kolay sorulardi cevapladım hepsini hatta onlarda okeyledi zaten daha öncesinde dynedten elenenleri speaking sınavına bile almıyolardı dynedtede 20 soru falan anca vardı
Elden cv ulaştırarak mı girdiniz ?Ben 20 gün öncesinde girmiştim ama kimse ümitlenmesin Bi şekilde elenmenizi sağlıyorlar neye göre kime göre ilkokul öğrencisini koy o masaya o soruları rahat bi şekilde cevaplar o kadar basit yani sorular işte hak yemek bu kadar kolay
Çağırlanlar elden cv ulaştıranlardır ilana başvurup çağrılanlar değildir yüksek ihtimalBaşka çağrılan oldumu sınava arkadaşlar
Kesinmi bu nezamandır çağrılmayı bekliyorumşu anda alım bitmiş arkadaşlar, sonuç bekleyen varsa olumsuz gelecektir
Neye göre olumsuz gelecek anlamadım birileri gene hak yiyor sanırsamşu anda alım bitmiş arkadaşlar, sonuç bekleyen varsa olumsuz gelecektir
Asıl alımların Aralıkta olacağını söylüyorlarrevet kesin çünkü çünkü ben de 4 aydır bekliyordum 2 gün önce olumsuz mesajı geldi, bir sonraki ilana kadar alım olmadığını öğrendim.