TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Mülakat Olumsuz

R

rumay

HavaPersonel.Com
Yolcu hizmetleri memurluğu eğitim için aranan varmı?sınavı iyi gectiği halde olumsuz olarak geri dönüş alan?

admin

admin

Admin
Moderatör
Yolcu hizmetleri memurluğu eğitim için aranan varmı?sınavı iyi gectiği halde olumsuz olarak geri dönüş alan?
Oluyor maalesef ama bir sonraki alımda tekrar başvuru yapabiliyorsunuz. Dyned sınavından 0.5 üzeri almanız gerekiyor. Daha sonra sizi ingilizce yüz yüze mülakata alıyorlar. Başarılı olursanız kişilik envanter testi ve genel yetenek testine sokuyorlar. En son sizi insan kaynakları direktörü ile birebir kurul mülakatına sokuyorlar. Bu işlemlerden birini bile yaşamazsanız sonucunuz olumsuz oluyor. Ama hepsini tamamladıysanız genellikle olumlu dönüyorlar.

R

rumay

HavaPersonel.Com
İngilizce grammer sınavı okadar kolay ki bırakın a2 seviyesini a1 seviyesinde diyebilirim bunu bitirdikten sonra yüzyüze ingilizce speaking sınavına girildiğinde ise 4 soru sorulmustu hepsini anlayarak cevapladım yani hiç ingilizce bilmeyenin bile cevaplayabileceği tarzda sorular onlarda okeylediler zaten buna rağmen kişilik envanterine ve genel yetenek sınavına alınmamak çok ilginç degilmi

admin

admin

Admin
Moderatör
İngilizce grammer sınavı okadar kolay ki bırakın a2 seviyesini a1 seviyesinde diyebilirim bunu bitirdikten sonra yüzyüze ingilizce speaking sınavına girildiğinde ise 4 soru sorulmustu hepsini anlayarak cevapladım yani hiç ingilizce bilmeyenin bile cevaplayabileceği tarzda sorular onlarda okeylediler zaten buna rağmen kişilik envanterine ve genel yetenek sınavına alınmamak çok ilginç degilmi
Dyned kaç almıştınız

R

rumay

HavaPersonel.Com
R

rumay

HavaPersonel.Com
Normal i.k ile mülakata girdim dediğim gibi çok kolay sorulardi cevapladım hepsini hatta onlarda okeyledi zaten daha öncesinde dynedten elenenleri speaking sınavına bile almıyolardı dynedtede 20 soru falan anca vardı

admin

admin

Admin
Moderatör
Normal i.k ile mülakata girdim dediğim gibi çok kolay sorulardi cevapladım hepsini hatta onlarda okeyledi zaten daha öncesinde dynedten elenenleri speaking sınavına bile almıyolardı dynedtede 20 soru falan anca vardı
Hayır dyned 20 soru değil 40-50 soru çözmeniz gerekir 0.5 için siz emin misiniz 0.7 aldığınıza neredeyse 65-70 soruya denk gelir.

R

rumay

HavaPersonel.Com
Soru sayısı okadardı ve dakika olarak 25 dakika vermişlerdi sunumda i.k konuşurken ingilizce sınavına giriceksiniz dedi ama nedense genel yetenek ve kişilik envanterinden hiç bahsedilmedi halbuki soylenilmesi gerekirken arkadaşım mulakata gittiğinde ona ilk önce ingilizce ardından genel yetenek kişilik envanterine giriceeksiniz diye söylenmis kaldı ki onun ingilizce grammer soruları daha fazlaydı o mülakatta benim anlamadığım tanıdıklarıma ve arkadaşlarıma sorduğumda herkese farklı Bi sistemle sınava alıyorlar bariz bi şekilde belli amaçları sadece eleme yapmak haksız yere

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Yakın zamanda mülakata giren var mı yhm için ?

R

rumay

HavaPersonel.Com
Ben 20 gün öncesinde girmiştim ama kimse ümitlenmesin Bi şekilde elenmenizi sağlıyorlar neye göre kime göre ilkokul öğrencisini koy o masaya o soruları rahat bi şekilde cevaplar o kadar basit yani sorular işte hak yemek bu kadar kolay

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Ben 20 gün öncesinde girmiştim ama kimse ümitlenmesin Bi şekilde elenmenizi sağlıyorlar neye göre kime göre ilkokul öğrencisini koy o masaya o soruları rahat bi şekilde cevaplar o kadar basit yani sorular işte hak yemek bu kadar kolay
Elden cv ulaştırarak mı girdiniz ?

R

Ramazan Taylan

HavaPersonel.Com
Alımlar başladımı ? Bize dönüş olmadı henüz

R

Ramazan Taylan

HavaPersonel.Com
Başka çağrılan oldumu sınava arkadaşlar

Y

yareenakyoll

HavaPersonel.Com
şu anda alım bitmiş arkadaşlar, sonuç bekleyen varsa olumsuz gelecektir

Y

yareenakyoll

HavaPersonel.Com
evet kesin çünkü ben de 4 aydır bekliyordum 2 gün önce olumsuz mesajı geldi, bir sonraki ilana kadar alım olmadığını öğrendim.

Son düzenleme:
R

Ramazan Taylan

HavaPersonel.Com
evet kesin çünkü çünkü ben de 4 aydır bekliyordum 2 gün önce olumsuz mesajı geldi, bir sonraki ilana kadar alım olmadığını öğrendim.
Asıl alımların Aralıkta olacağını söylüyorlarr

Konuyu okuyanlar;