Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar online sınav yaparken isaretledigim soruyu kontrol amacıyla geri döndüğümde işaretlenmiş görmüyordum sınav bitirdim ama cevaplarım kayıt oldu mu bu sorunu yaşayan var mı?
Online sınava girerken sınav tam ekran sürekli olarak geriye atıyor. Arkaplanda veya kameraya etki edecek bir şey kullanmıyorum. Bu tarz sınavlara birçok kez girdim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. Sizce mail atmam gerekir mi ?
Online sınava girerken sınav tam ekran sürekli olarak geriye atıyor. Arkaplanda veya kameraya etki edecek bir şey kullanmıyorum. Bu tarz sınavlara birçok kez girdim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. Sizce mail atmam gerekir mi ?
Attım direkt ekran görüntüsü falanda aldım. Daha önce THY'nin Hrpeak üzerinden online sınavlarına girmiştim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Farklı tarayıcılar denedim olmadı. Addblocker falanda yok. Arka planda kamerayı kullanan bir şeyde yok son derece tuhaf bir durumla karşı karşıya kaldım.
Attım direkt ekran görüntüsü falanda aldım. Daha önce THY'nin Hrpeak üzerinden online sınavlarına girmiştim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Farklı tarayıcılar denedim olmadı. Addblocker falanda yok. Arka planda kamerayı kullanan bir şeyde yok son derece tuhaf bir durumla karşı karşıya kaldım.
ben de aynı sorunla karşılaştım. Sistem beni 4 kez attı. Son 15 dakikada sorulara kamera karşısında sürekli hareket etmeye özen göstererek cevaplamak zorunda kaldım. Ben de e-posta yolu ile kendilerine durumu bildirdim. Umarım benimle aynı sorunu yaşayanların sınavlarını onaylarlar, kopya çekildi damgası yemeyiz.
Ona şansı yaver gitti demeyelimde bir şekilde girdi anladınız siz onu peki ana dili gibi ingilizce konuşanların suçu ne insanlar emek veriyor yıllarca okuyor sonra ingilizce bilmeyenler işe başlıyor.