TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Memuru

emnblm

HavaPersonel.Com
Hayırlı akşamlar arkadaşlar online sınav yaparken isaretledigim soruyu kontrol amacıyla geri döndüğümde işaretlenmiş görmüyordum sınav bitirdim ama cevaplarım kayıt oldu mu bu sorunu yaşayan var mı?

Anadolu63

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar tgs de güncel maaşlar konusunda bilgisi olan var mıdır acaba

bymanasa

HavaPersonel.Com
Online sınava girerken sınav tam ekran sürekli olarak geriye atıyor. Arkaplanda veya kameraya etki edecek bir şey kullanmıyorum. Bu tarz sınavlara birçok kez girdim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. Sizce mail atmam gerekir mi ?

Anadolu63

HavaPersonel.Com
Online sınava girerken sınav tam ekran sürekli olarak geriye atıyor. Arkaplanda veya kameraya etki edecek bir şey kullanmıyorum. Bu tarz sınavlara birçok kez girdim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşı karşıya kaldım. Sizce mail atmam gerekir mi ?
Kendini garantiye al bence yaz

bymanasa

HavaPersonel.Com
Kendini garantiye al bence yaz
Attım direkt ekran görüntüsü falanda aldım. Daha önce THY'nin Hrpeak üzerinden online sınavlarına girmiştim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Farklı tarayıcılar denedim olmadı. Addblocker falanda yok. Arka planda kamerayı kullanan bir şeyde yok son derece tuhaf bir durumla karşı karşıya kaldım.

furkankksl

HavaPersonel.Com
Attım direkt ekran görüntüsü falanda aldım. Daha önce THY'nin Hrpeak üzerinden online sınavlarına girmiştim fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Farklı tarayıcılar denedim olmadı. Addblocker falanda yok. Arka planda kamerayı kullanan bir şeyde yok son derece tuhaf bir durumla karşı karşıya kaldım.
Bende iki sınavda da aynı sorunu yaşadım sınav içinde 3,4 kere bildirmemiz lazım mı acaba

furkankksl

HavaPersonel.Com
Nereye yazdınız durumu

uaemre35

HavaPersonel.Com
Ben
ben de aynı sorunla karşılaştım. Sistem beni 4 kez attı. Son 15 dakikada sorulara kamera karşısında sürekli hareket etmeye özen göstererek cevaplamak zorunda kaldım. Ben de e-posta yolu ile kendilerine durumu bildirdim. Umarım benimle aynı sorunu yaşayanların sınavlarını onaylarlar, kopya çekildi damgası yemeyiz.

Havacılıkk43

HavaPersonel.Com
İngilizce bilmeyen biri YHM de zorlanırmı diyelim sınavları bi türlü geçti ama konuşamıyor cok anlamıyor fln

lale

HavaPersonel.Com
Diyelim onuda geçti şansı yaver gitti 😁
Ona şansı yaver gitti demeyelimde bir şekilde girdi anladınız siz onu peki ana dili gibi ingilizce konuşanların suçu ne insanlar emek veriyor yıllarca okuyor sonra ingilizce bilmeyenler işe başlıyor.

Konuyu okuyanlar;