Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ön mülakatta bahsettikleri İşbaşı Eğitim Programı kapsamında olmak için son 30 gün içinde SGK ödemeniz yapılmamış olması gerekiyor, onu teyit etmek için soruyorlar.
Ön mülakatta bahsettikleri İşbaşı Eğitim Programı kapsamında olmak için son 30 gün içinde SGK ödemeniz yapılmamış olması gerekiyor, onu teyit etmek için soruyorlar.
Mülakat sonrası geri dönüşler için özellikle 16:00 - 19:00 arası telefonlarınız ulaşılabilir olsun demişlerdi. Dün de saat 17:00 gibi aradılar.
"Yapılmamış olması gerekiyor" yazdım.
Sürecin nasıl işleyeceğine dair kesin bir bilgim yok. Tahminimce mülakatı olumlu olup şu an çalışmayanları ilk eğitim grubunda başlatır, çalışanlara işten ayrılmaları için süre tanıyıp sonraki grupta başlatırlar. Tabiki bunlar sadece varsayım.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.