Leon718

Üye
1 Ağu 2023
480
106
535
Arkadaşlar bugün YHM için çalışıp çalışmadığınızı ve sgk priminizin teyidi için arayan oldu mu?

Bugün arama olur mu acaba? Kaç gibi arıyorlar genellikle?

Neden sgk kaydı var mı yok mu diye soruyorlar bilgi verebilir misiniz
Ön mülakatta bahsettikleri İşbaşı Eğitim Programı kapsamında olmak için son 30 gün içinde SGK ödemeniz yapılmamış olması gerekiyor, onu teyit etmek için soruyorlar.
Bugün arama olur mu acaba? Kaç gibi arıyorlar genellikle?
Mülakat sonrası geri dönüşler için özellikle 16:00 - 19:00 arası telefonlarınız ulaşılabilir olsun demişlerdi. Dün de saat 17:00 gibi aradılar.

• Like
Tepkiler: beklebekleoldum
Ön mülakatta bahsettikleri İşbaşı Eğitim Programı kapsamında olmak için son 30 gün içinde SGK ödemeniz yapılmamış olması gerekiyor, onu teyit etmek için soruyorlar.

Mülakat sonrası geri dönüşler için özellikle 16:00 - 19:00 arası telefonlarınız ulaşılabilir olsun demişlerdi. Dün de saat 17:00 gibi aradılar.
E eğitim için sgk ödemesi yapılmış olması lazım demişsin de. Ödemesi yatmayanlara noluyor yani çalışmayanlar falan

E eğitim için sgk ödemesi yapılmış olması lazım demişsin de. Ödemesi yatmayanlara noluyor yani çalışmayanlar falan
"Yapılmamış olması gerekiyor" yazdım.
Sürecin nasıl işleyeceğine dair kesin bir bilgim yok. Tahminimce mülakatı olumlu olup şu an çalışmayanları ilk eğitim grubunda başlatır, çalışanlara işten ayrılmaları için süre tanıyıp sonraki grupta başlatırlar. Tabiki bunlar sadece varsayım.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.