L
Leon718
HavaPersonel.Com
Mülakat daveti alan var mı?
Ben yapılacağını düşünmüyorum.Dünya ticaret merkezinde tekrardan hrpeak gibi bir sistemden ingilizce sınavı yapılacak mı yoksa sözlü ingilizce mülakat mı olacak bilgisi olan var mı
Sınavın online yapılmasına sebep olarak başvurulardaki iş yoğunluğunu azaltmak diyorlardı tekrardan orada bir sınav yapılırsa online sınav yapmanın pek bir manası kalmayacak gibi ancak diğer sayfalarda kesin bilgi olarak paylaşılması kafa karışıklığına sebep oluyor zannedersemBen yapılacağını düşünmüyorum.
Tamam bu hepimizin girdiği online sınav.Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor. Demiş bir arkadaş
Ben şimdi aldımmMülakat daveti alan var mı?
Malesef dogru bilgi kesin teyit aldım bende şimdi yani THY gibi olmuş sistemBen yapılacağını düşünmüyorum.
Nasıl doğru mülakat daveti alıyor insanlar sınav daveti değilMalesef dogru bilgi kesin teyit aldım bende şimdi yani THY gibi olmuş sistem
Tamam işte gittikleri zaman tekrar bir online sınava giricekler
Zannetmiyorum pazartesi göreceğizTamam işte gittikleri zaman tekrar bir online sınava giricekler
bana gelmedi yani kalmış mı oluyorum
Evet bana da bu şekilde geldi.
Devam eder mülakat davetleribana gelmedi yani kalmış mı oluyorum
Yani bizde teyit edilmiş İK da çalışan kişilerden bilgi alıp yazıyoruz buraya zannetmeyle olmuyor malesefZannetmiyorum pazartesi göreceğiz
Ben mülakattan çıktığımda yazarım. Umarım zorlamazlar zaten b2 c1 sınavı çözüp kazandim yeterince ter döktümTamam işte gittikleri zaman tekrar bir online sınava giricekler
Teşekkür ederim bilgi içinnnYani bizde teyit edilmiş İK da çalışan kişilerden bilgi alıp yazıyoruz buraya zannetmeyle olmuyor malesef