TGS TGS Yolcu Hizmetleri Memuru Mülakat

• Konbuyu başlatan Leon718
  • Başlangıç tarihi
1

1907

HavaPersonel.Com
Dünya ticaret merkezinde tekrardan hrpeak gibi bir sistemden ingilizce sınavı yapılacak mı yoksa sözlü ingilizce mülakat mı olacak bilgisi olan var mı

F

fatihgultekiin

HavaPersonel.Com
Hrpeak sınav soru ve süre bilgisi nedir giren var mı

admin

admin

Admin
Moderatör
Dünya ticaret merkezinde tekrardan hrpeak gibi bir sistemden ingilizce sınavı yapılacak mı yoksa sözlü ingilizce mülakat mı olacak bilgisi olan var mı
Ben yapılacağını düşünmüyorum.

1

1907

HavaPersonel.Com
Ben yapılacağını düşünmüyorum.
Sınavın online yapılmasına sebep olarak başvurulardaki iş yoğunluğunu azaltmak diyorlardı tekrardan orada bir sınav yapılırsa online sınav yapmanın pek bir manası kalmayacak gibi ancak diğer sayfalarda kesin bilgi olarak paylaşılması kafa karışıklığına sebep oluyor zannedersem

F

fatihgultekiin

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor. Demiş bir arkadaş

N

nonflying

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben girdim size anlatıyorum. İngilizce 32 soru 35-40 dakika filan ama kesinlikle basit değil. Özellikle kelime bilgisi gerektiren sorular var. Kelimelerin anlamınk bilmiyorsanız soru gidiyor. Genel olarak b1 civarında sorular daha fazlaydı bana göre. GY 32 soru 30 dakikaydj sanırım matematik ve türkçeyi yapsanızda grafik ve mantık soruları zaman alıyor ve zorluyor. Demiş bir arkadaş
Tamam bu hepimizin girdiği online sınav.

admin

admin

Admin
Moderatör
O

ozs

HavaPersonel.Com
Bu online sınavdan sonra ki süreç ne ? Oraya gidip tekrar online ingilizce sınavı olucaz mı ve ingilizce sözlü mülakat olucak mı ? Thy gibi bizi zorlucaklar mı ?

Konuyu okuyanlar;