rocky34

Üye
11 Mar 2025
52
28
5
Arkadaşlar merhaba! Yolcu hizmetleri için soruyorum; hangi departmanda masabaşı oturup hangisinde hareketli oluyorsunuz? Ben oturmayı sevmeyen birisiyim ve bir ihtimalde olsa sorsalar hangisini seçersin diye oturmalı hareketsiz kalan bir iş önceliğim olmamasını isterim . Bilen varsa cevaplayabilir mi? Not: oturmak vücuda zarar verir

Gate sorumlusu olursaniz ayakta çalışırsınız fakat yine yolcu hizmetleri memuru olacağınızdan dolayı büyük ölçüde oturacağınız durumlar da olacak. Yhm'ye göre hava tarafı sizin için daha uygun olacaktır.

• Like
Tepkiler: rocky34
Arkadaşlar merhaba! Yolcu hizmetleri için soruyorum; hangi departmanda masabaşı oturup hangisinde hareketli oluyorsunuz? Ben oturmayı sevmeyen birisiyim ve bir ihtimalde olsa sorsalar hangisini seçersin diye oturmalı hareketsiz kalan bir iş önceliğim olmamasını isterim . Bilen varsa cevaplayabilir mi? Not: oturmak
YHM sizin için uygun olacaktır zaten havalimanı çok yoğun bir yer oturduğunuz zamanlar Kontuarda geçirdiğiniz 1 saatler onun dışında gate e çıkarsınız bir şey olur ofise gider gelirsiniz yolcuyu bir yere götürür bir yerden getirirsiniz monoton bir iş değil sıkılmazsınız biraz zaman geçtikten sonrada gate ekibine ya da vize pasaport ekibine dahil olmak istediğinizi söylersiniz oralar daha da hareketli

• Like
Arkadaşlar merhaba! Yolcu hizmetleri için soruyorum; hangi departmanda masabaşı oturup hangisinde hareketli oluyorsunuz? Ben oturmayı sevmeyen birisiyim ve bir ihtimalde olsa sorsalar hangisini seçersin diye oturmalı hareketsiz kalan bir iş önceliğim olmamasını isterim . Bilen varsa cevaplayabilir mi? Not: oturmak vücuda zarar verir
vize - boarding bölümünü tercih edebilirsiniz. Size hitap eder

• Like
Arkadaşlar Tgs tekrar yeni ilan açar mı? Geçen sene açılmış , girmiş olan var mı aranızda , ne zaman yeni ilan açılmıştı , hatırlayan var mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.