Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu hizmetleri memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Ms23

Üye
16 Ağu 2024
184
39
35
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar merhaba
Son günlerde TGS Yolcu Hizmetleri Memurluğu pozisyonu için Antalya ve İzmir istasyonlarında kadrolu alım yapılmadığına dair bazı duyumlar alıyorum. Söylenenlere göre bu istasyonlarda son iki yıldır yalnızca sözleşmeli personel alımı yapılıyormuş ve sözleşme süresi sonunda personelle devam edilmediği belirtiliyor.
Antalya’da yaşadığım için normalde bu istasyona başvurmayı düşünüyordum; ancak İstanbul’da kadroya geçiş olduğu, Antalya ve İzmir için ise böyle bir durumun olmadığı söyleniyor.
Bu konuda güncel ve net bilgisi olan ya da tecrübe yaşamış kişiler varsa paylaşabilir mi?
Şimdiden teşekkür ederim.

Doğrudur efendim. 2 sezondur Antalya istasyonunda yhm olarak görev aldık TGS'de sonuç 2 sezondur hüsran. Bu yılda aynısı olacak öyle söylendi çıkarken.Hatta bu yıl çağıracaklarından bile şüpheliyim :)

• Like
Tepkiler: Ms23
Doğrudur efendim. 2 sezondur Antalya istasyonunda yhm olarak görev aldık TGS'de sonuç 2 sezondur hüsran. Bu yılda aynısı olacak öyle söylendi çıkarken.Hatta bu yıl çağıracaklarından bile şüpheliyim :)
Peki sizi çağırdıklarında yeniden sınava mı tabii tutuluyorsunuz ? Süreç her seferinde baştan mı başlıyor ?

Peki sizi çağırdıklarında yeniden sınava mı tabii tutuluyorsunuz ? Süreç her seferinde baştan mı başlıyor ?
ilk sezon çıkarılırken 2.sezona sınavsız direk çağırılacagımız ve kadromuzun verileceği söylendi. 2.sezona sınavsız bir şekilde çağırıldık ama kadro yine verilmedi. Şimdi çıkardıklarında ise hiç bir şey söylemediler o yüzden ne olacağını bizde bilmiyoruz

• Like
Tepkiler: Ms23
ilk sezon çıkarılırken 2.sezona sınavsız direk çağırılacagımız ve kadromuzun verileceği söylendi. 2.sezona sınavsız bir şekilde çağırıldık ama kadro yine verilmedi. Şimdi çıkardıklarında ise hiç bir şey söylemediler o yüzden ne olacağını bizde
Her istasyonda bu böyle mi bilginiz var mı? Eğer İstanbulda direkt kadroya alınıyorsak oraya başvurmak daha mantıklı işin devamlılığı için. Bu arada sezonluk kaç ay çalıştırıyorlar ? ne zaman girip ne zaman çıkışınız yapılıyor? Kaç ay işsiz kalınıyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.