Pozisyon veya İlan Adı
Tgs Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ben de çok sevindim size de hayırlı olsun 🙏 Tahlil sonuçları alıp teslim edilmem istendi Çarşamba gününe hangi hastaneden yaptırmamız lazım herhangi bir bilginiz var mı? İstanbulda mı olmak zorunda acaba?
Çok teşekkür ederim. Tam teşekküllü bir hastaneden ya da tıp merkezlerinden yaptırabilirsiniz. Özellikle belirtmemişler zaten. İstanbulda olması zorunda değildir diye düşünüyorum.

Çok teşekkür ederim. Tam teşekküllü bir hastaneden ya da tıp merkezlerinden yaptırabilirsiniz. Özellikle belirtmemişler zaten. İstanbulda olması zorunda değildir diye düşünüyorum.
Hmmm anlaşmalı hastaneler olmak zorunda değil o halde,siz nerede yaptıracaksınız İstanbulda önereceğiniz bir hastane var mıdır

Ben 19 ocakta girdim. Ne olumlu ne olumsuz dönüş oldu. zannımca kadınları önce çağırıyorlar. Yolunuz açık olsun..

Ben 19 ocakta girdim. Ne olumlu ne olumsuz dönüş oldu. zannımca kadınları önce çağırıyorlar. Yolunuz açık olsun..
Neye girmiştiniz, sizin yedek yolcu hizmetleri mi yoksa Ocak'ta yeni açılan şoför vb. yer hizmetleri işçi ilanlarına mı başvurmuştunuz? Bu başlıkta konuşulan pozisyon için gördüğüm kadarıyla kadın-erkek karışık dönüşler var gibi

2025 yılında bizim sürecimiz olumlu geçmişti yeterli isdihtam sağladıkları için yedek konumda bekletiyorlardı. 31 aralıkta aradılar, ingilizce sınavı ile mülakat yaptılar. Hepsi iyi geçti, Fakat bir dönüş yok. Yer hizmetleri olarak başvurmuştum.

2025 yılında bizim sürecimiz olumlu geçmişti yeterli isdihtam sağladıkları için yedek konumda bekletiyorlardı. 31 aralıkta aradılar, ingilizce sınavı ile mülakat yaptılar. Hepsi iyi geçti, Fakat bir dönüş yok. Yer hizmetleri olarak başvurmuştum.
Anladım, sizin de aynı pozisyon sanırım o zaman. Bu arada sizinle aynı durumda olan adaylar var sanırım çünkü bahsettiğiniz süreçlerden geçenlere denk geldim diye hatırlıyorum burada. Her durumda dönüş yapıldığı söyleniyor, sizlere de olur o zaman ama süreç biraz yoğun herhalde beklemek gerekiyor olabilir. Hayırlısı olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.