TGS Tgs Yolcu Hizmetleri Eğitim Antalya

• Konbuyu başlatan F32
  • Başlangıç tarihi
F

F32

HavaPersonel.Com
Merhabalar, mayıs ayındaki grup ile işe başlayacağım söylendi. Eğitim süreci ne zaman başlar ya da başlayacak, ne kadar sürecek ya da sürebilir bilgisi olan var mı acabaa ?

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhabalar, mayıs ayındaki grup ile işe başlayacağım söylendi. Eğitim süreci ne zaman başlar ya da başlayacak, ne kadar sürecek ya da sürebilir bilgisi olan var mı acabaa ?
Nisan gibi başlar ve başladığından itibaren 23 gün sürer. 24. Gününüzde havalimanında işe başlamış olursunuz.

C

cse11

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
kurul mülakatına ne zaman girmiştiniz

H

Hsyncakirrr

Kurul mülakatına ne zaman girmiştiniz acaba

D

dmrklomer

HavaPersonel.Com
Nisan gibi başlar ve başladığından itibaren 23 gün sürer. 24. Gününüzde havalimanında işe başlamış olursunuz.
Admin istanbul için soruyorum. 23 günlük eğitimin tamamı dtm yada ifm de mi oluyor yoksa son hafta havalimanında mı oluyor bilgin varmı?

F

F32

HavaPersonel.Com
Ama ben nisanda okul sınavlarım var diye zaten mayıs ayında alım olursa o zamana ertelemiştim Mayısta 3.grup açılacakmış anladığım kadarıyla

admin

admin

Admin
Moderatör
Ama ben nisanda okul sınavlarım var diye zaten mayıs ayında alım olursa o zamana ertelemiştim Mayısta 3.grup açılacakmış anladığım kadarıyla
Eğitime Mayıs ayında alınacaksanız Haziran ayında işbaşı yaparsınız

M

MrFly

İşe girişi yapılıp eğitime başlayan arkadaşlarıma sorum olacak

Evraklarınızı teslim ettikten sonra eski iş yerinizdeki yöneticilerinizi aradılar mı ? Bilgisi olan var mı ?

admin

admin

Admin
Moderatör
İşe girişi yapılıp eğitime başlayan arkadaşlarıma sorum olacak

Evraklarınızı teslim ettikten sonra eski iş yerinizdeki yöneticilerinizi aradılar mı ? Bilgisi olan var mı ?
Öncesinde ararlarsa ararlar sonra değil

Konuyu okuyanlar;