E
endi
HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar yönetici ile mülakattan sonra dönüş alan oldu mu 14ünde mülakata girdim,dönüş alan olduysa ne kadar süre sonra aldı
Bende girdim daha dönüş almadım henüz saat kaçta girmiştiniz?Merhaba arkadaşlar yönetici ile mülakattan sonra dönüş alan oldu mu 14ünde mülakata girdim,dönüş alan olduysa ne kadar süre sonra aldı
2Bende girdim daha dönüş almadım henüz saat kaçta girmiştiniz?
Az önce arayıp sgk hizmet dökümü istediler benden bu ne demek acaba
kurul mülakatına girmiş miydiniz?Az önce arayıp sgk hizmet dökümü istediler benden bu ne demek acaba
Evet girdim 14 ündekurul mülakatına girmiş miydiniz?
Olumluya işaretAz önce arayıp sgk hizmet dökümü istediler benden bu ne demek acaba
Eminmiyiz, inşallah öyledirOlumluya işaret
Benden de biraz önce hizmet dökümü istediler hangi mail adresine attınız öğrenebilir miyimAz önce arayıp sgk hizmet dökümü istediler benden bu ne demek acaba
siz ne zaman kurul mülakatına girmiştiniz?Benden de biraz önce hizmet dökümü istediler hangi mail adresine attınız öğrenebilir miyim
11 subatsiz ne zaman kurul mülakatına girmiştiniz?
hangi şehir için11 subat
İstanbulhangi şehir için
Size söylemediler mi mail isminiBenden de biraz önce hizmet dökümü istediler hangi mail adresine attınız öğrenebilir miyim
SmsArkadaşlar olumlu yada olumsuz dönüş yapılırken sms le mi bildiriyorlar arayarak mı?
İkiside demi?
Arıyorlar ve ardından olumlu şeklinde sms geliyor.İkiside demi?
Zaten mülakata gittiğinizde götürmedinizmi ?Evet girdim 14 ünde