TGS Tgs Yolcu Hiz İstanbul İstasyonu Hi̇ç Dönüş Alamayanlar

• Konbuyu başlatan mertcan
  • Başlangıç tarihi
M

mertcan

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Arkadaşlar benim gibi online sınava girip hala sonuç bekleyen varmı olumsuz smsler gönderilmiş deniliyor. Ne zamana kadar süreç böyle gidecek

E

enesozturk

Arkadaşlar benim gibi online sınava girip hala sonuç bekleyen varmı olumsuz smsler gönderilmiş deniliyor. Ne zamana kadar süreç böyle gidecek
Bende senin gibiyim online sınav sonrası hiç bir dönüş olmadı.

Cassian.Andor

Cassian.Andor

Ne zaman girdiniz online sınava

M

mertcan

Bende 23 ocak

A

air07

HavaPersonel.Com
Online sınav sonrası dönüş almış bugün birisi yerinde sınav için

S

selcan

HavaPersonel.Com
Yerinde sınava davet edilmemistim henüz ancak bugün tgs den aramışlar duymadım. Normalde mesaj atmaları gerekmiyor muydu?

E

enesozturk

Bugün beni aradılar çarşamba gününe davet ettiler. SMS ile de bilgilendireceğiz dediler de daha gelmedi SMS şuan.

W

winchester

HavaPersonel.Com
Yerinde sınava davet edilmemistim henüz ancak bugün tgs den aramışlar duymadım. Normalde mesaj atmaları gerekmiyor muydu?
Evet benide bugün aramışlar daha sonra mesaj atıyorlar diye duydum bilgisi olan var mı acaba

T

tadiconfire

ben kurul mülakatına girdim geçen hafta öğlen aramışlardı kurul mülakatına davetlisiniz diye sonra akşam 5 gibi bilgilendirme smsi geldi bana muhtemelen size de yarın mesai saatleri içinde gelmiş olur

H

Hera

Benimde aynı bu şekilde hiç dönüş almadım

H

Hera

Evet benide bugün aramışlar daha sonra mesaj atıyorlar diye duydum bilgisi olan var mı acaba
850 li bir numaradan mı arıyorlar yoksa başka mı gün içerisibde çok aradılar ama kim bilmiyorum

Karani

Karani

HavaPersonel.Com
Bnde sizin gibim dönüş yok hala inşallah olur herşeyin hayırlısı olsun hepimizin yüzü güler

Konuyu okuyanlar;