TGS Tgs Yolcu Hiz 21 Mayıs Eğitim Için Dönüş Alan ?

• Konbuyu başlatan EmirKartal
  • Başlangıç tarihi
E

EmirKartal

HavaPersonel.Com
30 nisanda mülakata girip olumlu cevap aldım. Ayın 21 inde eğitimim olduğuna ve evrakları teslim etmem gerektiğine dair sms aldım. Sonrasında 17 mayısta evrakları teslim ettim. Evrak teslimi sonrası herhangi bir geri dönüş alan oldu mu acaba ?

M

Mrstvn

HavaPersonel.Com
Evrak teslimi sonrası beni arayıp 21 Mayıs'ta sabah 8 de eğitime çağırdılar. Dtm'de.

A

Ahbisussa

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 18 nisanda yerinde İngilizce sınavına girdim ama hiç bir dönüş olmadı henüz. Bu tarihte girip cevap alabilen var mı ?

A

Artı

HavaPersonel.Com
Hangi istasyon?

E

EmirKartal

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar 18 nisanda yerinde İngilizce sınavına girdim ama hiç bir dönüş olmadı henüz. Bu tarihte girip cevap alabilen var mı ?
Valla ben aynı günün akşamında geri dönüş almıştım

E

EmirKartal

HavaPersonel.Com
18 nisanda İstanbul’da girdim sınava hala bekliyorum.
İsterseniz bir uğrayıp konuşun bu konuyu. Ben yerinde sınava gittiğimde sizinle aynı sorundan muzdarip birisi vardı diye hatırlıyorum.

E

EmirKartal

HavaPersonel.Com
Yani 1 ay yerinde sınav sonucu için çok uzun bir süre.

A

AviationSoon

HavaPersonel.Com
30 nisanda mülakata girip olumlu cevap aldım. Ayın 21 inde eğitimim olduğuna ve evrakları teslim etmem gerektiğine dair sms aldım. Sonrasında 17 mayısta evrakları teslim ettim. Evrak teslimi sonrası herhangi bir geri dönüş alan oldu mu acaba ?
Saat kaçta girdiniz

T

Tawlan8880

HavaPersonel.Com
Ben 30 Nisan kurul mülakatına girdim ve olumlu sonuç aldım, sağlık raporu ve istenilen evrakları da teslim ettim, dün 20 Mayısta arandım ancak iletişimde bir sorun yaşandı sonra ulaşamadım, akşam aradılar ve dedilerki bu eğitim için sınıflar doldu, sizi bir sonraki eğitim için arayacaklar.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bir sonraki eğitim ne zaman olacak bilgisi olan paylaşabilir mi?

E

EmirKartal

HavaPersonel.Com
Ben 30 Nisan kurul mülakatına girdim ve olumlu sonuç aldım, sağlık raporu ve istenilen evrakları da teslim ettim, dün 20 Mayısta arandım ancak iletişimde bir sorun yaşandı sonra ulaşamadım, akşam aradılar ve dedilerki bu eğitim için sınıflar doldu, sizi bir sonraki eğitim için arayacaklar.
Böyle bir durumla karşılaşan var mı?
Bir sonraki eğitim ne zaman olacak bilgisi olan paylaşabilir mi?
Maalesef bilmiyorum ama yarın eğitimde sorabilirim eğer bilgi veriyorlarsa.

Konuyu okuyanlar;