Pozisyon veya İlan Adı
Yer Hizmetleri
İstasyon Adı
Dalaman
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

iamhalil

Üye
11 Mar 2026
4
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Bana bu gün mülakat için mesaj geldi ancak ben herhangi bir sınava girmedim nasıl oluyor direk mülakata mı çağırıyorlar ? ayrıca yhm mülakat soruları nedir?

''Mülakat daveti için mesaj geldi'' bazı evraklar ile birlikte mülakat adresine davet mesajı

Ne için başvurmuştun kardeşim YHMnin başvuruları kapanalı çok oldu millet mülakata girdi sonu bekliyor

Yer hizmetleri memuru olarak başvurdum dün başvurdum bu gün mülakata çağırdılar bende anlamadım tam olarak alımlar zaten devam ediyor hala tgs sitesinde milas havalanı..

Ha Dalaman içinmiş ben Antalya için demiştim mülakata giriyorsun önce biraz İngilizce kendinden bahsediyorsun arada İngilizce soru sorabiliyorlar onlara soru sordurmayacak şekilde konuşursan rahat olursun sonra Türkçe devam edelim vs deyip neden bizimle çalışmak istiyorsun fln diyorlar İngilizce seviyene konuşmana göre uzun tutuyorlar iyi ve düzgün konuşursan az konuşursun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.