TGS Tgs Yhm Yüz Yüze Mülakat Dönüşü

• Konbuyu başlatan mupty
  • Başlangıç tarihi
M

mupty

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 19 Şubat tarihinde yerinde mülakata katıldım, bir ay içinde dönüş olacağı belirtildi fakat hâlâ olumlu/olumsuz dönüş yok. Aranızda hâlâ dönüş bekleyen ya da dönüş alanlar var mı? Süreç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

A

AeroNomad

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
En son 27 Mart-28 Mart tarihlerinde olumsuz donusler oldu. Onun haricinde harekat olanlara donus oldu Nisan ayinda. Bunlarin disinda forumdan takip edebildigim kadariyla, bir gelisme yok. Bunlara ek olarak, 2 Mayis'ta egitimi biten bir grup var. Egitim grubu acilacaksa, bu hafta donus olabilir diye tahmin yurutuluyor forumda, ben de buna katiliyorum (umut ediyorum ahabsba).

E

ebrus

En son 27 Mart-28 Mart tarihlerinde olumsuz donusler oldu. Onun haricinde harekat olanlara donus oldu Nisan ayinda. Bunlarin disinda forumdan takip edebildigim kadariyla, bir gelisme yok. Bunlara ek olarak, 2 Mayis'ta egitimi biten bir grup var. Egitim grubu acilacaksa, bu hafta donus olabilir diye tahmin yurutuluyor forumda, ben de buna katiliyorum (umut ediyorum ahabsba).
27-28 Mart'ta girenlere ne zaman olumsuz dönüş yapılmış biliyor musunuz?

A

AeroNomad

27-28 Mart'ta girenlere ne zaman olumsuz dönüş yapılmış biliyor musunuz?
27 Mart ve 28 Mart'ta girenlere olumsuz donus yapilmadi. 6 Mart'ta mulakata giren bir arkadasa 27 Mart'ta olumsuz donus yapildi mesela. Bunu kastetmistim.

M

mupty

HavaPersonel.Com
Yâni hâlâ olumlu dönüş olabilir mi? :) Umudumuzu kesmeyelim, bekliyoruz zaten...

K

kiminecanfeda

Yâni hâlâ olumlu dönüş olabilir mi? :) Umudumuzu kesmeyelim, bekliyoruz zaten...
evet geçen ‘tgsde çalışıyorum tüm soruları alayım’ diye bir kullanıco forum açtı ve orada 3 ay sonra geri dönüş aldığını söylemiş

E

emirucrll

HavaPersonel.Com
27 Mart ve 28 Mart'ta girenlere olumsuz donus yapilmadi. 6 Mart'ta mulakata giren bir arkadasa 27 Mart'ta olumsuz donus yapildi mesela. Bunu kastetmistim.
Ben 5 martta yüz yüze sınava girdim 2 hafta önce 30 nisan kurul mülakatına çağırdılar sabır olun olumsuz haberi gelmediyse illakş dönüş yapıyorlar

beerfinsimay

beerfinsimay

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar 19 Şubat tarihinde yerinde mülakata katıldım, bir ay içinde dönüş olacağı belirtildi fakat hâlâ olumlu/olumsuz dönüş yok. Aranızda hâlâ dönüş bekleyen ya da dönüş alanlar var mı? Süreç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
Ben 10 martta girdim hala geri dönüş almadım ne olumlu ne de olumsuz

zuzu2828

zuzu2828

merhaba, bi tanıdığım 6 şubatta girdi ne olumlu ne de olumsuz hala dönüş yok

Konuyu okuyanlar;