mupty

Üye
27 Nis 2025
35
7
5
Merhaba arkadaşlar 19 Şubat tarihinde yerinde mülakata katıldım, bir ay içinde dönüş olacağı belirtildi fakat hâlâ olumlu/olumsuz dönüş yok. Aranızda hâlâ dönüş bekleyen ya da dönüş alanlar var mı? Süreç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

• Like
Tepkiler: umutmucezamı
En son 27 Mart-28 Mart tarihlerinde olumsuz donusler oldu. Onun haricinde harekat olanlara donus oldu Nisan ayinda. Bunlarin disinda forumdan takip edebildigim kadariyla, bir gelisme yok. Bunlara ek olarak, 2 Mayis'ta egitimi biten bir grup var. Egitim grubu acilacaksa, bu hafta donus olabilir diye tahmin yurutuluyor forumda, ben de buna katiliyorum (umut ediyorum ahabsba).

En son 27 Mart-28 Mart tarihlerinde olumsuz donusler oldu. Onun haricinde harekat olanlara donus oldu Nisan ayinda. Bunlarin disinda forumdan takip edebildigim kadariyla, bir gelisme yok. Bunlara ek olarak, 2 Mayis'ta egitimi biten bir grup var. Egitim grubu acilacaksa, bu hafta donus olabilir diye tahmin yurutuluyor forumda, ben de buna katiliyorum (umut ediyorum ahabsba).
27-28 Mart'ta girenlere ne zaman olumsuz dönüş yapılmış biliyor musunuz?

Yâni hâlâ olumlu dönüş olabilir mi? :) Umudumuzu kesmeyelim, bekliyoruz zaten...

Merhaba arkadaşlar 19 Şubat tarihinde yerinde mülakata katıldım, bir ay içinde dönüş olacağı belirtildi fakat hâlâ olumlu/olumsuz dönüş yok. Aranızda hâlâ dönüş bekleyen ya da dönüş alanlar var mı? Süreç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...
Ben 10 martta girdim hala geri dönüş almadım ne olumlu ne de olumsuz

• Like
Tepkiler: umutmucezamı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.