00000g

Üye
2 Ağu 2023
3
2
0
MERHABA. PAZAR GÜNÜ İSTANBULDA TGS YOLCU HİZMETLERİ MEMURU SINAVI İÇİN MERKEZE GİTTİM SINAVA GİRDİM. AMA DAHA SONRADAN VELİME SINAVA GİRMEMİŞTİR BİLDİRİMİ GELDİ. BUNUN GİBİ SORUNLA KARŞILAŞAN OLDU MU ACABAA ADKADAŞLAR?? NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM ARIYORUM AMA KİMSE AÇMIYOR… YARDIM LÜTFEN

• Like
Tepkiler: havacikiz1
MERHABA. PAZAR GÜNÜ İSTANBULDA TGS YOLCU HİZMETLERİ MEMURU SINAVI İÇİN MERKEZE GİTTİM SINAVA GİRDİM. AMA DAHA SONRADAN VELİME SINAVA GİRMEMİŞTİR BİLDİRİMİ GELDİ. BUNUN GİBİ SORUNLA KARŞILAŞAN OLDU MU ACABAA ADKADAŞLAR?? NE YAPACAĞIM BİLMİYORUM ARIYORUM AMA KİMSE AÇMIYOR… YARDIM LÜTFEN
Velime derken ? Ailenizin numarasını paylaşmış mıydınız ?

Admine ek soru olarak Kişisel verilerinizi doğru girdiğinize emin misiniz? Sınav oturumunda herhangi bir problem yaşamış olabilir misiniz dikkatinizi çeken birşey olmadımı? Olumsuz mesajı bile atmayan firma nasıl oldu da sınava girmedi sms i attı @admin

english sesli soru kismnda sistemde sorun yasadim sayfadan atti daha sonra görevliye sordum problem olmaz devam et dedi. Onun disinda bir problemle karsilasmadim

Gerçekten Rezalettttt bunca emek bunca şey heba oluyor Sisteme Sınava grmmstir olarak İşliyrrlar

• Like
Tepkiler: havacikiz1

Evet bana da böyle geldi aradım ama kimse açmadı yarın tgs yerine gideceğim soracağım bunun gibi 2-3 tanıdıgım daha mağdur olmuş nasıl bir iş bu yaaa

Evet bana da böyle geldi aradım ama kimse açmadı yarın tgs yerine gideceğim soracağım bunun gibi 2-3 tanıdıgım daha mağdur olmuş nasıl bir iş bu yaaa
@admin Bize olumsuz mesajı atmaya tenezzül bile etmiyorlar ya

@admin Bize olumsuz mesajı atmaya tenezzül bile etmiyorlar ya
Olumsuz derken ?

Sistem hatası olmuş onlarda. Ya sınavı bitir demediler. Ya İsim soyisim imza atmayı unutmuşlardır kod verilen kağıda.

istihdam@tgs.aero mail adresine bu durumu mail attınız mı ?

Muhtemelen ailenize mail gelmesi de ikincil iletişim kişisi olarak yazdığınız için onlara ulaştılar.

• Like
Tepkiler: Sailsail

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.