TGS Tgs Yhm Online Mülakat Sonrası Cevap Alamayanlar ?

• Konbuyu başlatan AyH
  • Başlangıç tarihi
A

AyH

HavaPersonel.Com
Merhaba 31 martta online sınavlarımı tamamladım ancak daha sonra olumlu veya olumsuz hiçbir geribildirim almadım. Yeni açılan ilanlara başvurmayı denediğimde de değerlendirme sürecinde olduğunuz başvurunuz bulunduğu için bu ilana başvuramazsınız diyor. Bu süreç ne zaman bitecek bana ne zaman dönüş yapılacak acaba bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı? Bir de dönüşler mail üzerinden mi sms üzerinden mi yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim bazen acaba maili yanlış yazdım da bana ulaşılamıyor mu diyorum o yüzden 😂

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba 31 martta online sınavlarımı tamamladım ancak daha sonra olumlu veya olumsuz hiçbir geribildirim almadım. Yeni açılan ilanlara başvurmayı denediğimde de değerlendirme sürecinde olduğunuz başvurunuz bulunduğu için bu ilana başvuramazsınız diyor. Bu süreç ne zaman bitecek bana ne zaman dönüş yapılacak acaba bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı? Bir de dönüşler mail üzerinden mi sms üzerinden mi yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim bazen acaba maili yanlış yazdım da bana ulaşılamıyor mu diyorum o yüzden 😂
6 ay geçmesi gerekiyor

admin

admin

Admin
Moderatör
Nasıl yani tam anlayamadım neden
Başvuru tarihleri arasında 6 ay olma zorunluluğu var. Bir ilan üzerinden 6 ay geçmeden o ilana başvuru yapanlar yeni bir ilana başvuramıyorlar.

A

AyH

HavaPersonel.Com
Pardon tamam ben cevap verilme kısmı için o yanıtı verdiniz sandım. Peki cevap verilmeme sebebi nedir olumsuzsa da dönüş yapılması gerekmez miydi?

C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
Hangi ilandan girdiniz online sınava ?

A

AyH

HavaPersonel.Com
Hangi ilandan girdiniz online sınava ?
İlandan girmedim muhtemelen bi önceki ilanında başvurduğum için özgeçmiş havuzunda bilgilerim kayıtlıydı bana kendileri mesaj attı şu tarihte sınavlarınız tarafınıza gönderilecek tamamlayıp gönderin vs diye ardından sınav linkini gönderdiler o şekilde girdim tamamladım

C

ctahaunal

HavaPersonel.Com
Tamamda hangi birimden girdiniz teknik destek personel mi? uçak teknisyeni mi? ondan bahsediyorum

A

AyH

HavaPersonel.Com
Yolcu hizmetleri

T

Tawlan8880

HavaPersonel.Com
İlandan girmedim muhtemelen bi önceki ilanında başvurduğum için özgeçmiş havuzunda bilgilerim kayıtlıydı bana kendileri mesaj attı şu tarihte sınavlarınız tarafınıza gönderilecek tamamlayıp gönderin vs diye ardından sınav linkini gönderdiler o şekilde girdim tamamladım
Sınavınız nasıl geçti?
Yerinde sınava girdiniz mi?

A

AyH

HavaPersonel.Com
Sınavınız nasıl geçti?
Yerinde sınava girdiniz mi?
Ben İngilizcenin iyi olduğunu düşünüyorum genel yetenek için de sayısal kısmında çok iyi değildim ama genel olarak onda da ortalama bir şey yapmışımdır diye düşünüyorum. Yerinde sınav talebinde bulunulmadı bana direkt online sınav linkleri gönderildi onunla girdim.

T

Tawlan8880

HavaPersonel.Com
Ben İngilizcenin iyi olduğunu düşünüyorum genel yetenek için de sayısal kısmında çok iyi değildim ama genel olarak onda da ortalama bir şey yapmışımdır diye düşünüyorum. Yerinde sınav talebinde bulunulmadı bana direkt online sınav linkleri gönderildi onunla girdim.
Online dil sınavından geçtikten sonra sizi yerinde dil sınavı çağıracaklar. Aşağı yukarı aynı sorular

Konuyu okuyanlar;