AyH

Üye
15 May 2024
225
121
5
Merhaba 31 martta online sınavlarımı tamamladım ancak daha sonra olumlu veya olumsuz hiçbir geribildirim almadım. Yeni açılan ilanlara başvurmayı denediğimde de değerlendirme sürecinde olduğunuz başvurunuz bulunduğu için bu ilana başvuramazsınız diyor. Bu süreç ne zaman bitecek bana ne zaman dönüş yapılacak acaba bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı? Bir de dönüşler mail üzerinden mi sms üzerinden mi yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim bazen acaba maili yanlış yazdım da bana ulaşılamıyor mu diyorum o yüzden 😂

Merhaba 31 martta online sınavlarımı tamamladım ancak daha sonra olumlu veya olumsuz hiçbir geribildirim almadım. Yeni açılan ilanlara başvurmayı denediğimde de değerlendirme sürecinde olduğunuz başvurunuz bulunduğu için bu ilana başvuramazsınız diyor. Bu süreç ne zaman bitecek bana ne zaman dönüş yapılacak acaba bilgisi olan ya da aynı durumu yaşayan var mı? Bir de dönüşler mail üzerinden mi sms üzerinden mi yapılıyor bilgilendirirseniz sevinirim bazen acaba maili yanlış yazdım da bana ulaşılamıyor mu diyorum o yüzden 😂
6 ay geçmesi gerekiyor

Pardon tamam ben cevap verilme kısmı için o yanıtı verdiniz sandım. Peki cevap verilmeme sebebi nedir olumsuzsa da dönüş yapılması gerekmez miydi?

Hangi ilandan girdiniz online sınava ?

Hangi ilandan girdiniz online sınava ?
İlandan girmedim muhtemelen bi önceki ilanında başvurduğum için özgeçmiş havuzunda bilgilerim kayıtlıydı bana kendileri mesaj attı şu tarihte sınavlarınız tarafınıza gönderilecek tamamlayıp gönderin vs diye ardından sınav linkini gönderdiler o şekilde girdim tamamladım

• Like
Tepkiler: admin
Tamamda hangi birimden girdiniz teknik destek personel mi? uçak teknisyeni mi? ondan bahsediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.