sezensenzn

Üye
6 Ocak 2025
162
84
5
Arkadaşlar selam herkese yhm mülakatına 29 ocakta girdim olumlu olumsuz dönüş almadım benim gibi henüz dönüş almamış çok kişi var böyle belirsizlik içinde beklemek çok saçma bir şey yapmamız lazım sizce ne yapılabilir? olumsuz da olsa bir dönüş artık yapmaları lazım neredeyse 2 ay olacak çünkü maillere telefonlara cevap vermiyolar böyle beklemek çok saçma ne yapabiliriz ?

geçen senelerde bazı insanlara ne olumlu ne olumsuz mesaj gitmemiş havada kalmış öyle böyle mu olacak yine?

Dünya ticaret merkezindeki ofise gidip sorabilirsin bütün süreci onlar yönetiyor

Arkadaşlar selam herkese yhm mülakatına 29 ocakta girdim olumlu olumsuz dönüş almadım benim gibi henüz dönüş almamış çok kişi var böyle belirsizlik içinde beklemek çok saçma bir şey yapmamız lazım sizce ne yapılabilir? olumsuz da olsa bir dönüş artık yapmaları lazım neredeyse 2 ay olacak çünkü maillere telefonlara cevap vermiyolar böyle beklemek çok saçma ne yapabiliriz ?
bu şirkette beklemek dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. nereyi ararsanız arayın, kime yazarsanız yazın hiçbir şekilde aksiyon alamazsınız. yıldan yıla işsizlikten kaynaklı yığılma oluyor ve maalesef İK'sı çok zayıf ve planlamaları çok yavaş ilerliyor. Geçen yıl ben olumsuz dönüş almıştım, hiçbir şekilde dönüş almayan oldu mu bilmiyorum ama bana yaklaşık 1,5 ay sonra olumsuz olarak dönmüşlerdi.

bu şirkette beklemek dışında yapabileceğiniz hiçbir şey yok. nereyi ararsanız arayın, kime yazarsanız yazın hiçbir şekilde aksiyon alamazsınız. yıldan yıla işsizlikten kaynaklı yığılma oluyor ve maalesef İK'sı çok zayıf ve planlamaları çok yavaş ilerliyor. Geçen yıl ben olumsuz dönüş almıştım, hiçbir şekilde dönüş almayan oldu mu bilmiyorum ama bana yaklaşık 1,5 ay sonra olumsuz olarak dönmüşlerdi.
bu sene başvuru yapmış mıydınız

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.