S
Space
HavaPersonel.Com
Süreç bitti gibi gözüküyor ben gibi olumlu veya olumsuz bir dönüş alamayan varmı
Genelde form dolduramayan adaylara olumsuz mesajı iletiliyor. Sistemsel bir sorundan dolayı çoğu adaya form doldurma smsi iletilmemiş sanırım.Süreç bitti gibi gözüküyor ben gibi olumlu veya olumsuz bir dönüş alamayan varmı
Daha devam eder davetler süreç uzun bekleyinFormu doldurdum sınavada girdim formumda eksik olmamasına rağmen bir dönüş alamadım
Evet artık sistemsel mi bilmiyorum ama bana form doldurma mesajı gelmediği halde form doldurmadığınız için sizi sürece dahil edemiyoruz diye mesaj geldiGenelde form dolduramayan adaylara olumsuz mesajı iletiliyor. Sistemsel bir sorundan dolayı çoğu adaya form doldurma smsi iletilmemiş sanırım.
Sınava girdiniz mi onlineBana form doldurma SMS'i geldi ancak form doldurduktan sonra, olumlu veya olumsuz SMS'i gelmedi.
BEn de ayni sekildeydim egitim bilgilerimle ilgilo bir sorundan dolayi olarak soylendi ama bu sekilde olmasinin imkani bile yok size de belki bugun gelir cevapBana form doldurma SMS'i geldi ancak form doldurduktan sonra, olumlu veya olumsuz SMS'i gelmedi.
Mail atın durumu bildirin bence telefonlarına kolay kolay ulaşılmıyor çünkü belki çoğu kişi tarafından bu gelen gerçek dışı mesajlar hakkında geri bildirim yapılırsa bir dönüş sağlarlarBEn de ayni sekildeydim egitim bilgilerimle ilgilo bir sorundan dolayi olarak soylendi ama bu sekilde olmasinin imkani bile yok size de belki bugun gelir cevap
Keske ekran görüntüsü alsaydik form gelenler olarak doldururkenMail atın durumu bildirin bence telefonlarına kolay kolay ulaşılmıyor çünkü belki çoğu kişi tarafından bu gelen gerçek dışı mesajlar hakkında geri bildirim yapılırsa bir dönüş sağlarlar
Sms ile iletilmistiForm sms i gelmeyen arkadaşlar spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Belki oraya düşmüştür
Formlar mail gelmediki sms ile geldiForm sms i gelmeyen arkadaşlar spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Belki oraya düşmüştür
Bende henüz geri bildiririm alamadım bekliyorumDaha devam eder davetler süreç uzun bekleyin
Dostum direkt olarak formdan sonra hiçbir şey gönderilmedi, ne sınav ne de mülakatla ilgili bilgilendirmeSınava girdiniz mi online