Space

Üye
19 Ocak 2024
20
4
0
Süreç bitti gibi gözüküyor ben gibi olumlu veya olumsuz bir dönüş alamayan varmı

Genelde form dolduramayan adaylara olumsuz mesajı iletiliyor. Sistemsel bir sorundan dolayı çoğu adaya form doldurma smsi iletilmemiş sanırım.
Evet artık sistemsel mi bilmiyorum ama bana form doldurma mesajı gelmediği halde form doldurmadığınız için sizi sürece dahil edemiyoruz diye mesaj geldi

BEn de ayni sekildeydim egitim bilgilerimle ilgilo bir sorundan dolayi olarak soylendi ama bu sekilde olmasinin imkani bile yok size de belki bugun gelir cevap
Mail atın durumu bildirin bence telefonlarına kolay kolay ulaşılmıyor çünkü belki çoğu kişi tarafından bu gelen gerçek dışı mesajlar hakkında geri bildirim yapılırsa bir dönüş sağlarlar

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.