TGS Tgs yhm olumlu veya olumsuz dönüş alamayanlar

S

Space

HavaPersonel.Com
Süreç bitti gibi gözüküyor ben gibi olumlu veya olumsuz bir dönüş alamayan varmı

admin

admin

Admin
Moderatör
Süreç bitti gibi gözüküyor ben gibi olumlu veya olumsuz bir dönüş alamayan varmı
Genelde form dolduramayan adaylara olumsuz mesajı iletiliyor. Sistemsel bir sorundan dolayı çoğu adaya form doldurma smsi iletilmemiş sanırım.

S

Space

HavaPersonel.Com
Formu doldurdum sınavada girdim formumda eksik olmamasına rağmen bir dönüş alamadım

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Genelde form dolduramayan adaylara olumsuz mesajı iletiliyor. Sistemsel bir sorundan dolayı çoğu adaya form doldurma smsi iletilmemiş sanırım.
Evet artık sistemsel mi bilmiyorum ama bana form doldurma mesajı gelmediği halde form doldurmadığınız için sizi sürece dahil edemiyoruz diye mesaj geldi

N

Niyazican Kara

HavaPersonel.Com
Bana form doldurma SMS'i geldi ancak form doldurduktan sonra, olumlu veya olumsuz SMS'i gelmedi.

E

edaas

HavaPersonel.Com
Bana form doldurma SMS'i geldi ancak form doldurduktan sonra, olumlu veya olumsuz SMS'i gelmedi.
BEn de ayni sekildeydim egitim bilgilerimle ilgilo bir sorundan dolayi olarak soylendi ama bu sekilde olmasinin imkani bile yok size de belki bugun gelir cevap

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
BEn de ayni sekildeydim egitim bilgilerimle ilgilo bir sorundan dolayi olarak soylendi ama bu sekilde olmasinin imkani bile yok size de belki bugun gelir cevap
Mail atın durumu bildirin bence telefonlarına kolay kolay ulaşılmıyor çünkü belki çoğu kişi tarafından bu gelen gerçek dışı mesajlar hakkında geri bildirim yapılırsa bir dönüş sağlarlar

E

edaas

HavaPersonel.Com
Mail atın durumu bildirin bence telefonlarına kolay kolay ulaşılmıyor çünkü belki çoğu kişi tarafından bu gelen gerçek dışı mesajlar hakkında geri bildirim yapılırsa bir dönüş sağlarlar
Keske ekran görüntüsü alsaydik form gelenler olarak doldururken

C

Conrada

HavaPersonel.Com
Form sms i gelmeyen arkadaşlar spam klasörünü kontrol ettiniz mi? Belki oraya düşmüştür

N

Nurellamm

HavaPersonel.Com
selam herkese bende sürecleri eksiksiz tamamladim ama ne mülakat ne de olumsuz bir sms bilgilendirmesi gelmedi hala 🤷🏼‍♀️

S

Space

HavaPersonel.Com
Bende almadım süreç devam ediyor sanırım

D

duru deniz

HavaPersonel.Com
Belki bu hafta alırız 🥹

A

Abdmr

HavaPersonel.Com
Sınavlarınız nasıl geçmişti arkadaşlar ?

Konuyu okuyanlar;