31 Ocak 2025
35
23
5
MERHABA ARKADAŞLAR 06.03 DE MÜLAKATIM VAR DORUMU TAKİP EDİYORUM AMA BİLGİ TOPLAMAK ÇOK ZOR SİZDEN RİCAM MÜLAKAT DENEYİMLERİNİZ SORULAR EN ÖNEMLİ DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN UNSURLARI PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ ACABA 🙏🙏😊

Güleryüzlü olun
Mülakata girdiğinde duruş da önemli diyorlar
Ben 17 şubatta girdim mülakata , ilk önce topluca bir iş ve maaş, yan haklar vs hakkında bilgilendirme oldu. Sonrasında herkese nerede mülakata gireceği bilgisi verildi ve gidip bekledik. Sırayla aldılar sanırım 10 dk falan sürüyor. Ben girdiğimde ingilizce kendini tanıtmamı istediler. Ben anlatırken arada 2-3 soru sordular. Sonrasında Türkçe devam ettik ve bitti. 1 ay içinde dönüş olur dediler 2 hafta oldu bekliyoruz bakalım. Herkes için hayırlısı olsun. Mülakattaki kişiler güler yüzlü ve cana yakındı yani en azından bana denk gelen ekip öyleydi.

Heyecan yapmayın, net olun, kekelemeyin, göz kaçırmayın.

Yolcu karşısındaymış gibi tavırlarınız net olsun.

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Güleryüzlü olun
Mülakata girdiğinde duruş da önemli diyorlar
Ben 17 şubatta girdim mülakata , ilk önce topluca bir iş ve maaş, yan haklar vs hakkında bilgilendirme oldu. Sonrasında herkese nerede mülakata gireceği bilgisi verildi ve gidip bekledik. Sırayla aldılar sanırım 10 dk falan sürüyor. Ben girdiğimde ingilizce kendini tanıtmamı istediler. Ben anlatırken arada 2-3 soru sordular. Sonrasında Türkçe devam ettik ve bitti. 1 ay içinde dönüş olur dediler 2 hafta oldu bekliyoruz bakalım. Herkes için hayırlısı olsun. Mülakattaki kişiler güler yüzlü ve cana yakındı yani en azından bana denk gelen ekip öyleydi.
Ne tarz sorular sordular söyleyebilirmisiniz kendinizi tanıtmanız dısında

Neden Tgs dr çalışmak istiyorsunuz gibi bir şey sormuşlardı rde ben istanbul dışından başvurduğum için eğer kabul edilirseniz ne yapıcaksınız demişti

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.