@admin mülakat için geri dönüşler hala devam ediyor mu daha ne kadar devam eder
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 28 Ocak 2024 + - #1 @admin mülakat için geri dönüşler hala devam ediyor mu daha ne kadar devam eder
admin Admin Moderatör Katılım 31 Tem 2023 Mesajlar 2,075 Tepkime puanı 1,911 28 Ocak 2024 #2 mertcan' Alıntı: @admin mülakat için geri dönüşler hala devam ediyor mu daha ne kadar devam eder Genişletmek için tıkla ... Daha çook uzun süre devam eder
mertcan' Alıntı: @admin mülakat için geri dönüşler hala devam ediyor mu daha ne kadar devam eder Genişletmek için tıkla ... Daha çook uzun süre devam eder
U umutbe. HavaPersonel.Com Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 25 Tepkime puanı 15 29 Ocak 2024 #3 Bugün mülakat deveti alan varmı ileri tarihler için ? Benim iyi geçmişti ancak halen beklemedeyim
A alibeyy HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 39 29 Ocak 2024 #4 umutbe.' Alıntı: Bugün mülakat deveti alan varmı ileri tarihler için ? Benim iyi geçmişti ancak halen beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... evet benimde iki sınavım gayet iyi geçmişti. fakat banada herhangi bir mesaj gelmedi. ben de bekliyorum.
umutbe.' Alıntı: Bugün mülakat deveti alan varmı ileri tarihler için ? Benim iyi geçmişti ancak halen beklemedeyim Genişletmek için tıkla ... evet benimde iki sınavım gayet iyi geçmişti. fakat banada herhangi bir mesaj gelmedi. ben de bekliyorum.
U umutbe. HavaPersonel.Com Katılım 29 Ocak 2024 Mesajlar 25 Tepkime puanı 15 29 Ocak 2024 #5 alibeyy' Alıntı: evet benimde iki sınavım gayet iyi geçmişti. fakat banada herhangi bir mesaj gelmedi. ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Sanırım bizler son gruptayız diye tahmin ediyorum.
alibeyy' Alıntı: evet benimde iki sınavım gayet iyi geçmişti. fakat banada herhangi bir mesaj gelmedi. ben de bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Sanırım bizler son gruptayız diye tahmin ediyorum.
M melike HavaPersonel.Com Katılım 2 Ağu 2023 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 29 Ocak 2024 #6 umutbe.' Alıntı: Sanırım bizler son gruptayız diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... En kısa zamanda dönüş yaparlar umarım
umutbe.' Alıntı: Sanırım bizler son gruptayız diye tahmin ediyorum Genişletmek için tıkla ... En kısa zamanda dönüş yaparlar umarım
A alibeyy HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 39 29 Ocak 2024 #7 melike' Alıntı: En kısa zamanda dönüş yaparlar umarım Genişletmek için tıkla ... umarım öyle olur yarın için de bekleyeceğim bakalım
melike' Alıntı: En kısa zamanda dönüş yaparlar umarım Genişletmek için tıkla ... umarım öyle olur yarın için de bekleyeceğim bakalım
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 29 Ocak 2024 #8 Olumsuz olsa şimdi ye kadar gelmeliydi grup grup ayırdılar bence
M melike HavaPersonel.Com Katılım 2 Ağu 2023 Mesajlar 6 Tepkime puanı 1 29 Ocak 2024 #9 mertcan' Alıntı: Olumsuz olsa şimdi ye kadar gelmeliydi grup grup ayırdılar bence Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşünüyorum sanırım cozdugumuz sorulara ya da puanlara göre belirli gruplara ayirip toplu bir şekilde mülakata cagirabilirler
mertcan' Alıntı: Olumsuz olsa şimdi ye kadar gelmeliydi grup grup ayırdılar bence Genişletmek için tıkla ... Bende öyle düşünüyorum sanırım cozdugumuz sorulara ya da puanlara göre belirli gruplara ayirip toplu bir şekilde mülakata cagirabilirler
E endi HavaPersonel.Com Katılım 1 Ağu 2023 Mesajlar 68 Tepkime puanı 13 30 Ocak 2024 #10 Hala mesaj almayan var mı
M mertcan HavaPersonel.Com Katılım 22 Ocak 2024 Mesajlar 77 Tepkime puanı 31 30 Ocak 2024 #11 endi' Alıntı: Hala mesaj almayan var mı Genişletmek için tıkla ... Bende hala almadım bekliyorum
A alibeyy HavaPersonel.Com Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 46 Tepkime puanı 39 14 Şub 2024 #12 melike' Alıntı: Bende öyle düşünüyorum sanırım cozdugumuz sorulara ya da puanlara göre belirli gruplara ayirip toplu bir şekilde mülakata cagirabilirler Genişletmek için tıkla ... melike hanım merhaba yerinde ingilizce sınavı için davet aldınız mı acaba? ben henüz alamadım da o sebep ile soruyorum.
melike' Alıntı: Bende öyle düşünüyorum sanırım cozdugumuz sorulara ya da puanlara göre belirli gruplara ayirip toplu bir şekilde mülakata cagirabilirler Genişletmek için tıkla ... melike hanım merhaba yerinde ingilizce sınavı için davet aldınız mı acaba? ben henüz alamadım da o sebep ile soruyorum.