TGS Tgs Yhm Mi Yoksa Pegasus Kabin Memurluğu Mu ?

• Konbuyu başlatan HavacıKaptan
  • Başlangıç tarihi
H

HavacıKaptan

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Sizce maaş ve çalışma şartları açısından hangisi daha iyi? Aranızda pegasus kabin memurluğu yapan var mı?

Y

YalnızKurt36

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba. Sizce maaş ve çalışma şartları açısından hangisi daha iyi? Aranızda pegasus kabin memurluğu yapan var mı?
Tabikide kabin memurluğu , statü maaş olarak çok çok daha iyi hatta YHM ler sonradan kabin memurluğuna geçişide düşünüyor diye biliyorum.

H

HavacıKaptan

HavaPersonel.Com
Tabikide kabin memurluğu , statü maaş olarak çok çok daha iyi hatta YHM ler sonradan kabin memurluğuna geçişide düşünüyor diye biliyorum.
Anladım. Tgs de ikramiyeler ve 3 ayda bir çift maaş durumu varmış. Pegasusda sadece Nisanda prim ödüyormuş. O yüzden kararsız kaldım. Bir de yükselme noktasında kabin daha rahat diyorlar. Tgs de yükselmek zormuş doğru mu ?

H

HereWeGo

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
Biri elma diğeri armut. Karşılaştırılamaz. Kabin memurluğu sezonda hayatınızı para ile değiş tokuş ettiğiniz fakat kışın da bir o kadar güzelliklerini yaşadığınız bir iş. Paraya göre değil de, hangisi sizin ideallerinize uygunsa onu seçmelisiniz.

H

HavacıKaptan

HavaPersonel.Com
Biri elma diğeri armut. Karşılaştırılamaz. Kabin memurluğu sezonda hayatınızı para ile değiş tokuş ettiğiniz fakat kışın da bir o kadar güzelliklerini yaşadığınız bir iş. Paraya göre değil de, hangisi sizin ideallerinize uygunsa onu seçmelisiniz.
Ben kabini çok istiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Konuyu okuyanlar;