3 Mar 2024
13
0
0
Arkadaşlar merhaba. Sizce maaş ve çalışma şartları açısından hangisi daha iyi? Aranızda pegasus kabin memurluğu yapan var mı?

Tabikide kabin memurluğu , statü maaş olarak çok çok daha iyi hatta YHM ler sonradan kabin memurluğuna geçişide düşünüyor diye biliyorum.
Anladım. Tgs de ikramiyeler ve 3 ayda bir çift maaş durumu varmış. Pegasusda sadece Nisanda prim ödüyormuş. O yüzden kararsız kaldım. Bir de yükselme noktasında kabin daha rahat diyorlar. Tgs de yükselmek zormuş doğru mu ?

Biri elma diğeri armut. Karşılaştırılamaz. Kabin memurluğu sezonda hayatınızı para ile değiş tokuş ettiğiniz fakat kışın da bir o kadar güzelliklerini yaşadığınız bir iş. Paraya göre değil de, hangisi sizin ideallerinize uygunsa onu seçmelisiniz.

Biri elma diğeri armut. Karşılaştırılamaz. Kabin memurluğu sezonda hayatınızı para ile değiş tokuş ettiğiniz fakat kışın da bir o kadar güzelliklerini yaşadığınız bir iş. Paraya göre değil de, hangisi sizin ideallerinize uygunsa onu seçmelisiniz.
Ben kabini çok istiyorum. Teşekkür ederim bilgilendirme için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.