ArifeB

Üye
16 Haz 2024
19
6
0
Arkadaşlar TGS Adana havalimanı için başvuru yaptım süreci tamamladım olumlu olması halinde ev falan ayarlamam gerekiyor. Maaşlar hakkında bir bilginiz var mı? Her istasyon farklı da alıyormuş sanırım yeni açılan bir havalimanı olduğu için sizce artılı mı olur eksili mi?

Arkadaşlar TGS Adana havalimanı için başvuru yaptım süreci tamamladım olumlu olması halinde ev falan ayarlamam gerekiyor. Maaşlar hakkında bir bilginiz var mı? Her istasyon farklı da alıyormuş sanırım yeni açılan bir havalimanı olduğu için sizce artılı mı olur eksili mi?
nereden başvuru yaptınız rica etsem paylaşabilir misiniz

ben CV bırakmıştım havalimanına giderek sürekli arayıp alım var mı diye sordum ama TGS sayfasında ilan açtı diyenler de vardı mülakat öncesinde Adana personel alımı biraz karışık
ben de nisan ayından bu yana tgs’nin sitesini her gün düzenli kontrol ediyorum ama adana için ilan açtıklarını görmedim hiç. havalimanına cv’yi elden kabul ettiklerini bilmiyordum teşekkürler

hocam ingilizce seviyeniz ne düzeyde sizce ileri seviye bir ingilizce istiyormu yhm

• Like
Tepkiler: ArifeB
Şöyle sınav için çok üst düzey bir İngilizceye gerek yok temelden ortaya olsa yeterli mülakat işi de tamamen şans çoğu adaya genek sorular sormuşlar ama bana yolcuyu nasıl karşılarsın şöyle bir problem çıksa ne dersin ne yaparsın diye zorladıkça zorladılar ileri düzey değil benim de İngilizce seviyem ama biraz çalışmak gerekiyor

Şöyle sınav için çok üst düzey bir İngilizceye gerek yok temelden ortaya olsa yeterli mülakat işi de tamamen şans çoğu adaya genek sorular sormuşlar ama bana yolcuyu nasıl karşılarsın şöyle bir problem çıksa ne dersin ne yaparsın diye zorladıkça zorladılar ileri düzey değil benim de İngilizce seviyem ama biraz çalışmak gerekiyor

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.